Mozaik
NAJEMITIRANIJI SINGLOVI U HRVATSKOM ETERU

U top deset ovog je
tjedna i Doris Dragović
Objavljeno 10. rujna, 2019.
Uoči velikog koncerta u zagrebačkoj Areni splitska glazbena diva Doris Dragović predstavila je novi singl "Brod za nabolje". U izboru radijskih urednika, melodija te pjesme ispunila je domaći radijski eter te smjestila Doris među deset najemitiranijih izvođača na aktualnoj listi HR Top 40. U izdanju Tonike, singl je izišao nakon četiri godine stanke, i to na veliku radost brojnih obožavatelja Doris Dragović, što dokazuje i iznimna popularnost singla na YouTubeu i ostalim glazbenim digitalnim servisima. Ivan Huljić potpisuje glazbu i tekst, Leo Škare zaslužan je za aranžman pjesme, a redatelj Vojan Koceić toj je baladi pridružio i videospot. Doris će 30. studenoga održati veliki koncert u Areni Zagreb.

Prvu poziciju liste zauzeo je još jednom Damir Kedžo s pjesmom "Vidi se izdaleka", simpatičnom ljubavnom pjesmom ljetne melodije u izdanju Croatia Recordsa, koja posljednjih tjedana čuva svoju popularnost u eteru. Na drugo su se mjesto smjestili Mia Dimšić i Marko Tolja i njihov singl "Sva blaga ovog svijeta", koji također izdaje Croatia Records. Grupa Vatra se pak sa svojim "Porukama u boci" u izdanju Dallas Recordsa popela na broj 3 najemitiranijih singlova u Hrvatskoj.

Najviši ulaz ostvarila je grupa Flyer s pjesmom "Nismo rekli ne", a kao novitet na listi pridružio im se i Mateo Pilat, koji je nedavno objavio singl "Dok odlaziš". Marko Kutlić također se pridružio listi HR Top 40 s novom pjesmom "Sreća", predstavljenom na ovogodišnjem Aurea Festu.

Na regionalnim listama Zsa Zsa je s pjesmom "Zarobljena" prva u Gradu Zagrebu, središnjoj Hrvatskoj, Dalmaciji te Istri i Primorju. Damir Kedžo je s "Vidi se izdaleka" najemitiraniji u Slavoniji i Zagorju. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike