Mozaik
OSJEČKI BEND PRIPREMA SE ZA NASTUP U SAXU

Solokoncert Fluentesa u Zagrebu
Objavljeno 11. rujna, 2019.
Oni su hrvatski pop-rock sastav, oni su dobitnici Porina 2018. godine za novog izvođača godine, oni su tvorci brojnih radijskih hitova koji dosežu visoka mjesta na top-ljestvicama i osvajaju srce radijskih urednika i slušatelja diljem zemlje. Fluidni u izričaji, pristupačni i iskreni u izvedbi, na lokalnoj sceni 2017. godine predstavili su se publici s albumom prvijencem "Igra čekanja"… oni su grupa Fluentes i prvi put u svoj karijeri održat će koncert pred zagrebačkom publikom.

Njihov prvi samostalni koncert u Zagrebu održat će se u subotu, 21. rujna, u 21.30 sati, u Saxu, a publici će osim starijih hitova predstaviti i dio materijala s nadolazećeg albuma koji bi pod okriljem Menarta trebao biti objavljen do kraja godine.

- S obzirom na višestruka obećanja i odgađanja našeg koncerta u Zagrebu, mogu samo reći da se jako veselimo susretu sa zagrebačkom publikom, i to još u kultnom Saxu, za koji smatram da je idealan za našu vrstu glazbe - za taj intimni i melankolični tepih koji stvaramo u našim ljubavnim pjesmama te pozitivu i bezbrižnost koju prenosimo u našim razigranim bržim pjesmama. Koncert nam je stigao u pravo vrijeme, na krilima "Ljetne haljine" i dovršetku našeg drugog albuma koji ćemo ujedno djelomično predstaviti na ovom koncertu - izjavio je Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, odnosno 50 kuna na dan koncerta, možete kupiti od petka, 13. rujna na blagajni Saxa tijekom radnog vremena kluba. T.Kvorka
Možda ste propustili...

TEMPERATURA SKOČILA NA 36 STUPNJEVA

Britanske plaže pune su turista

NAJBOLJE SKLADBE S NEKOLIKO ALBUMA IGORA GERŽINE

“Sax & The City” je na Spotifyju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VLADIMIR GOJUN REDATELJ FILMA “TIMES OF GREAT DEPRESSION”

Baranja se nametnula kao inspiracija i moje autorsko viđenje sigurnog utočišta

2

NAJPRODAVANIJI ALBUMI U HRVATSKOJ

Cecilija skočila na
visoko - 9. mjesto

3

POSEBNO IZDANJE CROATIA RECORDSA U ČAST POZNATOG GUNJANINA

Dvostruki CD s pjesmama
vrsnog tamburaša i autora
Krešimira Stipe Bogutovca