Mozaik
“EL DORADO WORLD TOUR”

Shakira u studenome na velikom platnu
Objavljeno 10. rujna, 2019.
Svoj prvi album pjevačica Shakira izdala je u dobi od samo 14 godina, a danas je planetarno popularna pjevačica koja puni arene diljem svijeta. Specifična radi svog upečatljivog trbušnog plesa i svojih bezbrojnih hitova, pokorila je Latinsku Ameriku već s 18 godina. "Whenever Wherever", pjesma je koja i dandanas poziva na ples, a upravo je s njom Shakira i osvojila cijeli svijet. "Shakira in Concert: El Dorado World Tour", na velika kinoplatna donosi njezin najveći show ikada i, prema Shakirinim riječima, ističe sve što je bilo potrebno da se održi nevjerojatna turneja u 22 zemlje, pred gotovo milijun fanova.

Nakon uspješnog albuma "El Dorado", koji joj je svojevremeno donio Grammyja za najbolji pop-album Latinske Amerike i latinski Grammy za najbolji moderni vokalni pop-album, vraća se na svjetsku scenu sa svojim najslavnijim spektaklom do sada gdje izvodi uspješnice kao "Chantaje" i "La Bicicleta", i druge hitove iz dvadesetogodišnje karijere, uključujući jedan od najvećih poput "Hips Don’t Lie", "Waka Waka (This time for Africa)", i "Estoy Aqui". Ona je pjevačica koja konstantno ruši rekorde i osvaja srca obožavatelja sa specifičnom kombinacijom latina i rock and rolla.

Danas slavi povratak na scenu uz ovaj fenomenalni koncertni spektakl koji je sniman tijekom turneje “El Dorado”, a možete ga pogledati samo 13. studenoga 2019. i ekskluzivno u CineStar kinima! Uživajte u showu uz koji nećete moći mirno sjediti. Svoju ulaznicu možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije, ili online na: http://bit.ly/ShakiraUCineStaru. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike