Mozaik
SUPERTALENT

Članovi žirija našli su se u ljevaonici željeza
Objavljeno 10. rujna, 2019.
Ususret novoj, 7. sezoni showa koji uskoro kreće na Novoj TV, žiri Supertalenta okupio se kako bi snimio promo spot. Produkcijski tim Nove TV pomiče granice: mjesto radnje bila je ljevaonica željeza, a zadatak: iskovati najpoznatiji zlatni gumb showa.

- Ideja je bila smjestiti članove žirija u za njih neuobičajeno okruženje i napraviti nešto što je van okvira onoga što gledatelji očekuju kada gledaju show. Idejni koncept bazira se na izradi zlatnog gumba koji je u showu simbol izvrsnosti. Naše članove žirija stavili smo u uloge vrsnih majstora zanatlija koji svojim umijećem prolaze kroz sve procese izrade i lijevanja zlatnog gumba - kazao je Damir Morpurgo, voditelj on air promocije Nove TV.

- Uživao sam na snimanju novog promo spota zato što smo se našli u nekim posve novim ulogama. Martina i Maja su napokon bile manje sređene i više musave, Bilman je pokazao svoju “Mad Max” stranu, a ja sam po običaju, odradio najprljaviji dio posla. Bilo je stvarno zabavno! - kaže Janko Popović-Volarić. T.K.
Možda ste propustili...

NAKON USPJEŠNOG KONCERTA NA TRSATSKOJ GRADINI PRIPREMA NEŠTO NOVO

Nikolina u Belanovom studiju snima novu pjesmu

MODNI DVOJAC SURAĐUJE S BOROVOM

Mia Dimšić u ELFS kampanji

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IZBOR WORLD TOP MODEL CROATIA

Druga pratilja Ivona
Gradečak iz Ivankova

2

NASTAVAK PRIČE “OLIVEROVIH 70”

Koncert u čast Oliveru bit će 7. prosinca u Splitu

3

GLAZBENI FESTIVAL NA LIJEVOJ OBALI DRAVE

Urban Fest Osijek: Oproštaj s ljetom uz sjajne glazbenike