Mozaik
NAJBOLJE OTVARANJE TOG ŽANRA U HVATSKOJ

Nastavak hit horora “Ono” ruši rekorde u našim kinima
Objavljeno 9. rujna, 2019.

Novi kinohit kompanije Warner Bros, u distribuciji Blitz filma, već je nakon prvog vikenda distribucije pogledalo rekordnih 34.667 gledatelja, te je time ostvario najjače otvaranje franšize "Ono", ali i najbolje otvaranje takvog žanra svih vremena u Hrvatskoj. Rekord je do sada držao horor "Nun", koji se otvorio u isto vrijeme 2018. Koliko je film strašan dokazuje i to što je YouTube zabranio najavni video jer je prešokantan za gledatelje. Zastrašujući nastavak horor-hita "Ono" iz 2017., koji zaokružuje epsku priču Kingova romana, popeo se na 1. mjesto na kinoblagajnama i zaradio 1.329.740,44 kuna u Hrvatskoj.

 

Film "Ono: Drugo poglavlje", redatelja Andyja Muschiettija, veliko finale u kojem se Klub Gubitnika jednom zauvijek obračunava sa zlim Pennywiseom, otvorio se na 97 ekrana, s rasprodanim projekcijama i fanovima koji su čekali u redu kako bi među prvima pogledali završnicu. Iz studija su potvrdili kako uspješno vikend-otvaranje dokazuje da su fanovi prvog nastavka jedva dočekali vidjeti ujedinjen Klub Gubitnika u borbi s jednim od najvećih zlikovaca svih vremena - Pennywiseom: "Oduševljeni smo ovim nevjerojatnim brojkama i iščekujemo snažne preporuke koje će osigurati odlične rezultate kroz cijelu jesen."

Bill Skarsgård reprizirao je svoju ulogu Pennywisea, a tu su i Jaeden Martell, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor i dr. T.K.

Možda ste propustili...

VEČER SMIJEHA U KINU URANIA

Dalmatinski stand-up oduševio Osječane

MATE BULIĆ U DVORANI GRADSKI VRT 22. VELJAČE

U Osijeku gosti Slavonia band, Stapić, Šima i Štef!

KONTROVERZNA I VAŽNA TEMA PREMA ISTINITOJ PRIČI

Film "Bogu hvala" od 20.2. u našima kinima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROMOCIJA NOSAČA ZVUKA U SIKIREVCIMA

CD “Sikirevci selo moje’’
kao najljepša razglednica

2

UOČI KONCERTA U KLUBU BOOGALOO

Kandžija objavio spot za “Bambus i kavijar”

3

PRAVOSUĐE I NJEGOVE STRANPUTICE

HRT: Od 2. ožujka kreće nova sezona hit-serije “Novine”