Sport
KUTJEVO

Domaćin slavio u derbiju protiv Belišća i ostao na vrhu poretka
Objavljeno 9. rujna, 2019.
Nogometaši Kutjeva i nakon treće etape Treće HNL "istok" na stopostotnom su učinku. Kutjevčani su ovoga vikenda na svom terenu igrali derbi, u goste su im stigli Belišćani koji su također savršeno odradili prva dva kola, ali u obračunu za vrh poretka bolji su bili domaći "zeleni". Novak u ligi tako je nastavio sa sjajnim igrama i pobjedama te je na startu najugodnije iznenađenje prvenstva. Pobjedom protiv Belišćana Kutjevčani su ostali na vrhu tablice, ali sada kao momčad koja jedina ima sve tri pobjede.

Derbi kola opravdao je sva očekivanja, gledatelji su mogli uživati u dobrom nogometu te četiri pogotka, a momčad Petra Čuljka na kraju je zasluženo slavila. Imali su i Belišćani svojih šansi, ali one su ostale neiskorištene, što je domaćin predvođen sjajnim Lukom Banićem itekako znao iskoristiti. Gosti su poveli preko Damjanovića, ali u nastavku su Ivanković, Majetić i Banić preokrenuli rezultat za pobjedu Kutjeva koji je ponovno odigrao hrabro i napadački, i to mu se vratilo s nova tri boda na kontu. U svakom slučaju bio je to derbi koji je potpuno opravdao očekivanja. A. G.
KUTJEVO       3 (1)

BELIŠĆE       1 (1)

KUTJEVO – ŠRC Kutjevo. Gledatelja: 450. Sudac: Matteo Bednjanec (Slavonski Brod). Strijelci: 0:1 Damjanović (33), 1:1 Ivanković (37), 2:1 Majetić (64), 3:1 Banić (74). Žuti kartoni: Majstorović, banić, Jakešević, Budimir (Kutjevo), B. Damjanović, D. Damjenović, Rosandić (Belišće). Crvenih kartona nije bilo.

KUTJEVO: Vasić, Ivanković, Majstorović, Desnica, Banić (od 79. Franjić), Krizmanić (od 58. A. Budimir), Zgonjanin, Jakešević, M. Majetić (od 46. J. Budimir), D. Majetić, Nemec. Trener: Petar Čuljak

BELIŠĆE: Stanić, Žaja (od 87. Barišić), Lacković, Ždinjak, D. Damjanović, Agatić, Paulić (od 46. Stupar), Išasegi (od 64. Jakić), Rosandić, Anić, B. Damjanović. Trener: Davor Rupnik
Najčitanije iz rubrike