Regija
SPORT KAO NAJBOLJA OPCIJA ZA NAJMLAĐE

Dan našičkog sporta - prikaz sportskih kolektiva
Objavljeno 9. rujna, 2019.
NAŠICE

Dan našičkog sporta revijalni je prikaz svih sportskih kolektiva u centru grada koji djeluju na području Našica i okolice, a organizira se u sklopu festivala Dani slavonske šume. Na ovom tradicionalnom okupljanju, građani, roditelji, ali i školarci mogli su vidjeti praktične primjere treninga te se informirati o načinu i vremenu treniranja. Članovi klubova prezentirali su sugrađanima sportske aktivnosti kojima se bave radi toga da ih potaknu da svoje slobodno vrijeme iskorištavaju na zdrav, ujedno i društven način. Na početku manifestacije sve sudionike i okupljene građane pozdravio je predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović.

- Danas proslavljamo i Olimpijski dan sporta, a odaziv članica saveza je bio stopostotan. Ja sam izuzetno zadovoljan, uz napomenu da se svakodnevno, na bazi mjeseca, povećava broj članica, pa i broj članova u članicama. Naš je cilj promocija amaterskog sporta, koji je i ove godine ostvario odlične rezultate - rekao je Antolović. Sve okupljene sugrađane i sportaše pozdravio je i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

- Vi ste ti na koje smo ponosni i čestitam vam na svim rezultatima koje ste do sada ostvarili. Naš je cilj dodatno potaknuti rad s mladima radi toga da se oni uključe u aktivno bavljenje sportom - rekao je Miletić i dodao da su najponosniji na najmlađe. Uz sport, održan je i prikaz rada Policije u zajednici te postrojbi Interventne policije. Dan je ovo kada se prvašići koji, osim novih početaka u školskim klupama, započinju i svoj društveni i sportski život. Za njih je ovo prilika da se okušaju u nekim od sportova koji se nude u Našicama te na taj način otkriju svoje skrivene talente. Iduće godine ova manifestacija seli na sportske terene i bit će organizirana na još višoj razini. I.Ć.
Možda ste propustili...

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana