Mozaik
ŠATOR JE ZATVOREN

11. su završili, živjeli 12. Dani prvog hrvatskog piva!
Objavljeno 9. rujna, 2019.

Uz zvuke tamburice danas (ponedjeljak) nakon ponoći 11. Dani prvog hrvatskog piva spustili su zastor, odnosno zatvorili šator ovogodišnje najveće i najpoznatije osječke pivarske manifestacije. U posljednjih pet dana, od srijede do nedjelje, redovno smo izvještavali o dobroj zabavi, uz pivo, glazbu i druženje, kod katakombi na lijevom dravskoj obali.

- Pokazalo se još jednu godinu zaredom da su ljudi željni dobre zabave, druženja i opuštanja. Uz glazbene izvođače koje biramo prema sugestijama naših posjetitelja, jako dobro su posjetitelji reagirali i prihvatili interakciju u vidu nagradnih igara, kojih je bilo u glavnom šatoru na pozornici i izvan šatora u dvorištu kod Beer gardena. Ponudu hrane smo proširili tzv. Street foodom, i to je bio pun pogodak - kaže zaključno Andreja Komak uime Osječke pivovare, organizatora “Dana”.

Jasno da se u pivu uživalo u punom asortimanu Osječke pivovare, a odlično je prihvaćeno i novo pivo - Prvo hrvatsko pivo.

- Hvala svima koji su došli, bilo nam je super s vama! Za iduću godinu pripremamo još više zabavnih sadržaja, uz izvođače koji vas najviše vesele i zabavljaju. A i bit će novih pivskih poslastica. Živjeli, vidimo se iduće godine 12. puta - pozivaju zaključno iz Osječke pivovare.

Dario Kuštro
Možda ste propustili...

ULAZNICE ZA PREMIJERU 24. LISTOPADA U PRODAJI

Četiri zvijezde mjuzikla “Menopauza”

PRIZNANJE ZA SPORTSKI TURIZAM

Jump nagrada za Pannonian Challenge

MAJA ŠUPUT, PJEVAČICA I ČLANICA ŽIRIJA SUPERTALENTA

Osjećala sam da je konačno pravo vrijeme za dječji album

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROPUSTIO KONCERTE

Alen Islamović nije dobio vizu za Kanadu

2

ODUŠEVILA U SUPERTALENTU

Zlatni glumb osvojila je Gabriela Braičić

3

MAJA ŠUPUT, PJEVAČICA I ČLANICA ŽIRIJA SUPERTALENTA

Osjećala sam da je konačno pravo vrijeme za dječji album