Osijek
U SUPERU OTVORENA CVJEĆARNICA

"Flower day" oduševljava izgledom i bogatom ponudom cvijeća
Objavljeno 7. rujna, 2019.

Najuži centar Osieka od subote je bogatiji za još jednu cvjećarnicu. U Superu je otvoren „Flower day”, cvjećarnica koja će vas najprije očarati svojim interijerom, a potom i bogatom ponudom cvijeća, kako svježeg, tako i umjetnog. Nakon 20 godina rada u cvjećarstvu, Osječanka Katica Lenard odvažila se krenuti u samostalne vode i ne želeći se odmaknuti od najužeg centra gdje je radila svih ovih godina, odabrala je prostor na Trgu slobode.

- Ovdje sam tolike godine i sve što sam tražila je centar grada gdje bih otvorila svoju cvjećarnicu. Drago mi je da sam u tome uspjela i očekujem da će, uz moje stalne kupce, doći i brojni novi i odabrati nešto za sebe, odnosno za određenu prigodu, poručila je Lenard.

U novoj se cvječarnici mogu kupiti cvjetni buketi i cvjetni aranžmani za razne prigode - od vjenčanja, različitih svečanosti, obljetnica ili proslava, ali i pogreba. U ponudi je, uz svježe, i umjetno cvijeće svih vrsta, a od lončanica, kaže Lenard, samo orhideje i to prema narudžbi.

Kad su u pitanju cijene, vlasnica tvrdi da su dostupne svima, stoga očekuje da će se odluka o samostalnoj djelatnosti koju je donijela nakon dugih godina rada u drugim cvjećarnicama, pokazati opravdanom.
„Nije dovoljno sam živjeti, reče leptir. Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća” - natpis je koji će kupce dočeti na samome ulazu. Dodali bismo, u slučaju ove poduzetnice, također i (malo) vjere u vlastiti uspjeh. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana