Osijek
NIZ MANIFESTACIJA OD 8. DO 15. RUJNA

Proslava Dana Gradske četvrti Donji grad
Objavljeno 7. rujna, 2019.
U nedjelju, 8. rujna, započinje sedmodnevni program proslave Dana GČ Donji grad i crkvenog goda Preslavnog Imena Marijina. Čitav nadolazeći tjedan tako će Donjograđani, ali i svi njihovi prijatelji i gosti, mogući uživati u nizu manifestacija, događanja i aktivnosti.


Za prvi dan proslave, nedjelju, 8. rujna, od 10 do 15 sati u dvorani Zrinjevac planirano je održavanje ženskog rukometnog turnira u kojemu će sudjelovati RK “Olimpija Osijek”, ŽRK “Osijek”, ŽRK “Đakovo”, HRK “Darda”. U srijedu, 11. rujna, u 18 sati uz večernju molitvu održat će se pjevane vespere u čast posvete crkve, a od 18.30 sveta misa koju će predvodi fra Drago Bedeničić, župnik Sv. Obitelji iz Osijeka. Od 19 do 20 sati u prostorijama GČ Gornji grad (Zeleno polje 5) Izviđački klub “Javor” održat će prezentaciju izviđačkih aktivnosti.


Središnji dio proslave planiran je za četvrtak, 12. rujna, kada će se tijekom dana u župnoj crkvi Preslavnog Imena Marijina služiti četiri svete mise: u 7 sati, kada će misu predvoditi župnik, vlč. Ivan Jurić, u 9 i 11 sati, kada će mise predvoditi vikar Ante Lučić, te u 18 sati, kada će svečanu svetu misu predvoditi superior Družbe Isusove iz Osijeka, o. Iko Mandurić, uz pjevanje udruženog četveroglasnog zbora mladih i mješovitog zbora. U 16 sati održat će se svečana sjednica Vijeća GČ Donji grad u prostorijama četvrti.
U nedjelju od 9 do 15 sati u prostorijama četvrti u Krstovoj 97b održava se pak stolnoteniski turnir otvorenog tipa. I.Solar .
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana