Regija
JACKPOT LOTA 7

Zbog 10 milijuna Donji Miholjac ne spava od srijede
Objavljeno 6. rujna, 2019.
Igrač je za 70 uplaćenih kuna odigrao deset kombinacija. Ovo je prvi ovogodišnji jackpot

Već u srijedu navečer društvene su mreže u Donjem Miholjcu jednostavno poludjele. Gradić kojega se sjete tek kada je gužva na graničnom prijelazu s Mađarskom, kada se dogodi prometna nesreća u blizini ili kada Domagoj Vida napravi feštu u rodnom gradu nekoliko će dana biti u središtu zanimanja zbog rekordnog dobitka u igri Loto 7 Hrvatske lutrije - deset milijuna kuna!


- Donji Miholjac noćas ne spava, netko je osvojio jackpot od 10 milijuna kuna - vrištao je naslov na portalu lokalnog Radija Donji Miholjac. Nakon ipak prespavane noći rekordan dobitak koji je osvojio igrač iz Donjeg Miholjca i dalje je bio glavna tema razgovora, a u kontakt-programu lokalnog radija satima su pričali o milijunima koji će usrećiti njihova sugrađanina ili sugrađanku. Pretvorili su se tako brojni Donjomiholjčani u financijske stručnjake, pa su tako mnogi bili prepuni savjeta što sretnik treba učiniti s osvojenim novcem. Neki su predlagali štednju, drugi rješavanje dugova i kupnju nekretnina, a neki pak da dobitnik sada treba uživati, ne žaleći novce, jer život je, kažu, prekratak.


Iz Hrvatske lutrije doznajemo da je dobitni listić uplaćen na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Kolodvorskoj 16 u Donjem Miholjcu. Igrač je za uplaćenih 70 kuna odigrao deset kombinacija brojeva Lota 7 i nije odigrao joker broj. Riječ je o prvom ovogodišnjem jackpotu u igri Loto 7, a sretni brojevi bili su 2, 10, 15, 16, 20, 24, 32 i dopunski broj 9.
Povela se u četvrtak rasprava na društvenim mrežama i treba li sretni dobitnik otkriti svoj identitet ili pak u intimi, s najbližima, uživati u blagodatima milijuna kuna koje je osvojio. Većina ih se izjasnila za ono drugo.


Milan Bugarić
Možda ste propustili...

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA PROVODI KATASTARSKU IZMJERU ZA DIO K. O. SEMELJCI

Utvrđuju se međe i ispravlja vlasništvo

PREDSTAVIO POSLJEDNJI ROMAN

Miro Gavran u Donjem Miholjcu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana