Regija
JACKPOT LOTA 7

Zbog 10 milijuna Donji Miholjac ne spava od srijede
Objavljeno 6. rujna, 2019.
Igrač je za 70 uplaćenih kuna odigrao deset kombinacija. Ovo je prvi ovogodišnji jackpot

Već u srijedu navečer društvene su mreže u Donjem Miholjcu jednostavno poludjele. Gradić kojega se sjete tek kada je gužva na graničnom prijelazu s Mađarskom, kada se dogodi prometna nesreća u blizini ili kada Domagoj Vida napravi feštu u rodnom gradu nekoliko će dana biti u središtu zanimanja zbog rekordnog dobitka u igri Loto 7 Hrvatske lutrije - deset milijuna kuna!


- Donji Miholjac noćas ne spava, netko je osvojio jackpot od 10 milijuna kuna - vrištao je naslov na portalu lokalnog Radija Donji Miholjac. Nakon ipak prespavane noći rekordan dobitak koji je osvojio igrač iz Donjeg Miholjca i dalje je bio glavna tema razgovora, a u kontakt-programu lokalnog radija satima su pričali o milijunima koji će usrećiti njihova sugrađanina ili sugrađanku. Pretvorili su se tako brojni Donjomiholjčani u financijske stručnjake, pa su tako mnogi bili prepuni savjeta što sretnik treba učiniti s osvojenim novcem. Neki su predlagali štednju, drugi rješavanje dugova i kupnju nekretnina, a neki pak da dobitnik sada treba uživati, ne žaleći novce, jer život je, kažu, prekratak.


Iz Hrvatske lutrije doznajemo da je dobitni listić uplaćen na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Kolodvorskoj 16 u Donjem Miholjcu. Igrač je za uplaćenih 70 kuna odigrao deset kombinacija brojeva Lota 7 i nije odigrao joker broj. Riječ je o prvom ovogodišnjem jackpotu u igri Loto 7, a sretni brojevi bili su 2, 10, 15, 16, 20, 24, 32 i dopunski broj 9.
Povela se u četvrtak rasprava na društvenim mrežama i treba li sretni dobitnik otkriti svoj identitet ili pak u intimi, s najbližima, uživati u blagodatima milijuna kuna koje je osvojio. Većina ih se izjasnila za ono drugo.


Milan Bugarić
Možda ste propustili...

OPĆINA STARI JANKOVCI U REGIONALNOM PROJEKTU

Razvit će transnacionalni klaster

GRADONAČELNIK VALPOVA POKRENUO MJESEČNIK

Šutalu novine više nisu samo bacanje novca?

DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Cvijeće, lampioni i molitva za poginule hrvatske branitelje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORAHOVAČKO JEZERO POKAZUJE SVU SVOJU RASKOŠ

"Slavonsko more" prepuno

2

OBITELJ MARIĆ IZ VRBANJE NE STRAHUJE ZA TRŽIŠTE

Začinska dimljena i tucana paprika osvojile su kupce

3

POMOĆ MLADIMA

Subvencionirat će im gradnju ili kupovinu kuća