Regija
VOZNI PARK VRIJEDAN 1,7 MILIJUNA KUNA

Domu zdravlja sedam novih sanitetskih vozila
Objavljeno 5. rujna, 2019.
POŽEGA - U požeškom Domu zdravlja četiri nova sanitetska vozila predana su na korištenje timovima Službe sanitetskog prijevoza, a tri su namijenjena za potrebe Službe njege u kući bolesnika, Patronažne zdravstvene zaštite i Palijativne skrbi. Novi vozni park vrijedan je 1,7 milijuna kuna. Ključeve vozila timovima je uručio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević te pohvalio razvoj ustanove. "Županija je u investiciji od 1,7 milijuna kuna sudjelovala s 1,1 milijun kuna, a sve s ciljem kvalitetne brige za zdravlje našeg stanovništva. Ponosan sam što će ovakva vozila biti na cesti jer će naši timovi biti brži i učinkovitiji, uz to i sigurniji u prometu", rekao je župan, dodajući da se nastavljaju i drugi projekti na terenu, posebice u dijelu obnove bolničkih zgrada.

"S novim vozilima izbacit ćemo iz upotrebe primjerice vozilo koji ima 880 tisuća kilometara i staro je 24 godine! Pritom otvaramo i novi parking s 41 mjestom vrijednosti oko 200.000 kuna", izjavio je ravnatelj Marijan Višaticki, zahvaljujući svima, a posebno Županiji.

"Naše stanovništvo na raspolaganju ima kvalitetnu organizaciju s vrsnim liječničkim kadrom pri čemu danas imamo i nekolicinu upućenu na znanstvene studije, tako da ćemo kroz koju godinu u Domu zdravlja imati i doktore znanosti", rekao je Drago Gašpar, predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja PSŽ-a, istaknuvši posebno rezultate ove ustanove u vrijeme mandata Darka Puljašića kao ravnatelja. Najavio je nabavu nove opreme i gradnju nove zgrade u Čaglinu. B.S.T.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STANOVNICI ISTOČNOG DIJELA ŽUPANIJE NEĆE VIŠE MORATI NA TERAPIJU U VINKOVCE

Vinkovačka bolnica u
Otoku će otvoriti odjel
za fizikalnu terapiju

2

KREĆE PROJEKT VRIJEDAN 1,7 MILIJUNA KUNA

Počela katastarska izmjera u k.o. Ivanovci Đakovački

3

RADOST U SELU

U Šagu u prvi razred krenulo devet učenika