Osijek
I OVE SUBOTE NA TRGU SVETOG TROJSTVA

Posjetite u subotu rujansko izdanje Sajma antikviteta
Objavljeno 6. rujna, 2019.

Kao i svake prve subote u mjesecu, tako će se i sutra, 7. rujna, na Trgu Svetog Trojstva u Tvrđi održati tradicionalni Sajam antikviteta u organizaciji tvrtke Osječki sajam te pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Turističke zajednice grada Osijeka. Iako je ova manifestacija bila i više nego dobro posjećena tijekom ljetnih mjeseci, kada su mnogi orijentirani k Jadranu, rujanski sajam zasigurno će biti još posjećeniji i bogatiji sadržajima.

Posjetitelji iz Osijeka, kao i oni iz okolice, na ovogodišnjem će rujanskom izdanju ove kultne manifestacije tako moći razgledati, probati ili kupiti rijetke i antikne predmete koji mogu poslužiti i kao savršen poklon dragoj osobi. Kao i uvijek, moći će se pronaći predmeti ‘‘izvučeni‘‘‘ iz domova naših sugrađana, počevši od raznih komada namještaja, preko starinskog pribora za jelo i servisa za kavu i čaj, knjiga, starijim, ali i mlađim generacijama omiljenih gramofonskih ploča, poštanskih maraka, okvira za slike i brojnih drugih predmeta od raznovrsnih materijala i za različitu namjenu. Bude tamo i numizmatičkih zbirki, značaka, starih razglednica, audiokaseta, stripova, tradicionalnog oružja, starih pivskih boca i ambalaža drugih proizvoda koji bude nostalgiju. Na Sajmu antikviteta nezaobilazni su i vlasnici obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava koji će izložiti svoje dimljene mesne delicije, vino, sirove, kolače i slastice, džemove, medove i druge proizvode, napravljene prema pravim domaćim recepturama. Nezaobilazne su također i langošice, koje su posjetiteljima u ponudi na svakom Sajmu antikviteta. Može se tako nabrajati ‘‘do sutra‘‘ što sve očekuje zaljubljenike u starija vremena u subotu na Sajmu antikviteta.

Sigurno je da će u moru ponude svatko moći pronaći nešto za sebe na Trgu Svetog Trojstva, koji je tijekom godina svake prve subote u mjesecu postao idealno mjesto za ispijanje jutarnje kavice, susreta i nezaboravnog druženja na otvorenom. Kao što je to već uobičajeno, Sajam antikviteta bit će otvoren za posjetitelje od 9 do 14 sati. Inače, svi zainteresirani za izlaganje antikviteta i proizvoda na sajmu u središtu Tvrđe mogu se obratiti tvrtki Osječki sajam na broj telefona 031/302-433. I. Alilović
Kao što je to već uobičajeno, Sajam antikviteta u Tvrđi bit će otvoren za posjetitelje od 9 do 14 sati
Možda ste propustili...

NOVA SEZONA VJEŽBANJA PO PROGRAMU ZDRAVSTVENO USMJERENE TJELESNE AKTIVNOSTI

Dijagnostika i vježbe za žene iznad 50 godina

UDRUGA SLAP ORGANIZIRA 8. PANONA FEST U ERDUTU, 20. I 21. RUJNA

Bijeg iz urbane gužve u skrivene kutke Slavonije

INVESTICIJE U LASLOVU I ERNESTINOVU

Junušić: Naša je mala općina veliko gradilište

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZAVRŠNI RADOVI NA EU PROJEKTU U TVRĐI VRIJEDNOM ČAK 66 MILIJUNA KUNA

Trg Vatroslava Lisinskog gotov 4 mjeseca ranije

2

ODJEL KBC-A POBOLJŠAVA UVJETE LIJEČENJA

Za obnovu Hematologije
novac dali čak i pacijenti

3

DAN EUROPSKE AMAZONE

Rijekom Dravom od Vodenice pa sve do Sarvaša