Osijek
WINE & BIKE TOUR ZA VINOLJUPCE

Predstava, koncert i utrka biciklima kroz vinograde
Objavljeno 5. rujna, 2019.
U organizaciji Općine Erdut ovogodišnji Wine & Bike Tour Erdut održava se od 6. do 7. rujna, a posjetitelje već tradicionalno očekuje bogat program. Suorganizatori su Udruga vinara i vinogradara Erdut, PORC Erdut, TZ osječko-baranjske županije, TZ Općine Erdut i Kreativna agencije Adverta. Manifestaciju u petak, 6. rujna, otvara kabaretska predstava "Adam i ona" u 19 sati u Društvenom domu Erdut. Ulazak je slobodan.


Ivo Brzica, vlasnik Vinarije Brzica, kaže da će se nakon kabareta održati tradicionalni domjenak u Vinariji Brzica na "1378. dunavskom kilometru", a među glumcima svoj dolazak najavili su Goran Navojec i Vedran Mlikota.


Drugog dana je Dan otvorenih podruma Erdutskog vinogorja, a ujutro počinje već tradicionalno zabavna vinsko-biciklistička utrka u kojoj je glavni cilj stići što prije sa što većim brojem zatvorenih butelja vina na cilj u vinariji Erdutskih vinograda d.d. Od 18 do 19.30 je Vođena degustacija vina - Erdutski vinogradi d.d., u 20.30 je "Elvis Stanić group" - koncert u vinogradu, a od 18 sati do 1 sat je DJ ON WINE SESSION @In Da Sofa. D. Pejić
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJVEĆA MAKSILOFACIJALNA KIRURGIJA NAKON ZAGREBA

Prva kompletna obnova operacijskog bloka od ‘68.

2

POVEZIVANJE ISTOKA I ZAPADA

Radove na šetnici usporava visok vodostaj Drave

3

POMRAČENJE LED RASVJETE

Grad ni ‘91. nije bio u ovakvom mraku