TvObzor
NOVA TV

Promospot za novu sezonu Supertalenta
Objavljeno 6. rujna, 2019.

Ususret novoj, sedmoj sezoni megapopularnog showa koji uskoro kreće na Novoj TV, četveročlani žiri Supertalenta okupio se kako bi snimio promospot za nadolazeću sezonu. I ovaj put produkcijski tim Nove TV pomiče granice te na male ekrane donosi ostvarenje u rangu najprestižnijih svjetskih filmskih studija. Mjesto radnje bila je ljevaonica željeza, a zadatak – iskovati najpoznatiji zlatni gumb showa.

“Uživao sam na snimanju novog promospota Supertalenta zato što smo se našli u nekim posve novim ulogama. Martina i Maja su napokon bile manje sređene i više musave, Bilman je pokazao svoju Mad Max stranu, a ja sam, po običaju, odradio najprljaviji dio posla. Bilo je stvarno zabavno i vjerujem da će ovaj promo biti nešto posebno i svježe u takvoj vrsti najava na Novoj TV”, otkrio je Janko.

Premda je njih dopao nešto lakši posao u procesu stvaranja skulpture zlatnog gumba, ženski dio žirija također se dobro zabavio na snimanju. “Na snimanju sam se osjećala kao da snimamo visokobudžetni film jer je produkcijski i organizacijski bilo na najvišem nivou. Smijali smo se cijeli dan i još jednom sam shvatila da bez Bilmana ništa ne bi bilo isto”, priznala je Maja, a Martina je dodala: “U odnosu na inače u Supertalentu, bili smo prljavi pred kamerama i izrežirani, ali i dalje veseli i spontani. O.K., nisu baš svi bili spontani. A znamo i tko nije bio spontan.”

Davora je najviše razveselilo to što je, ističe, svoje kolege iz žirija konačno vidio zaprljane. “Nisam vjerovao da ćemo sve dijelove raditi baš u stvarnim uvjetima, a sad znam da nije lako doći do zlatnog gumba. Bilo je vruće i prašnjavo, ali fora”, zaključio je Davor.

Nova sezona Supertalenta donosi nova uzbuđenja, kandidate i talente koje još nismo imali prilike vidjeti na ovim prostorima. Tko je sve oduševio, a tko šokirao žiri, ne propustite doznati u novoj, još uzbudljivijoj sezoni Supertalenta.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...