TvObzor
DRUGO IME LJUBAVI - NOVA DRAMSKA SERIJA NOVE TV

Pregršt emocija, strasti i uzbudljiva radnja koja će gledatelje prikovati ispred malih ekrana
Objavljeno 6. rujna, 2019.
Prvu epizodu serije gledatelji će imaju priliku pogledati već ove nedjelje, 8. rujna, u 20.15 sati

S nestrpljenjem se očekuje prvi nastavak nove dramske serije Drugo ime ljubavi, od starta emitiranja dijeli nas samo nekoliko dana, a proteklog tjedna ekipa i produkcija serije, zajedno s predstavnicima medija, imala je priliku premijerno pogledati što nas sve očekuje u uzbudljivom novom projektu Nove TV. U ovoj jedinstvenoj dramskoj seriji gledatelji će uskoro imati priliku upoznati Lolu, mladu žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor - otac njezina djeteta. Lolu tumači glumica Elizabeta Brodić, Igora Slavko Sobin, dok ćemo u ulozi Saše vidjeti Momčila Otaševića.

Nakon deset godina Lola konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora se odreći svega, pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu. Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se čini da će Lola uspjeti promijeniti svoj život i zaista postati žena za koju se izdaje. Ono što Lola ne zna je da Sašu, tog uspješnog i velikodušnog muškarca koji se nakon deset godina vraća iz inozemstva ne bi li bio uz bolesnu majku, prati stigma krivca za obiteljsku tragediju. Saša je svoje veze s obitelji prekinuo, a Lola svoju obitelj tek treba stvoriti. Tragovi i demoni prošlosti vode ih u Knežev dol - malo, zapušteno, nekada ladanjsko mjesto aristokracije, kojim vladaju Krpani - Sašina moćna i nekad bogata obitelj čiji su bankrot, raspad i korumpiranost glavna vijest u državi i koji skrivaju zločin za koji netko treba odgovarati.

Za Lolom, kao mračne sjene iz prošlosti, dolaze majka Nada, koja je Lolinog sina nakon poroda i uzela, opasni Igor, ali prate ju i tragovi žene čiji je identitet uzela. Kad Lola, rastrgana u ljubavnom trokutu, shvati da je njezin sin povezan sa Sašinom obitelji i da mu je bliže nego ikada, sreća, koja joj je nadomak ruke, u sekundi može postati njezin najveći gubitak - ako se otkrije tko je ona zapravo.
LOLA (DOLORES) PRPIĆ (Elizabeta Brodić)
Atraktivna, magnetična, tajanstvena, strastvena brineta Lola plijeni pojavom i energijom. Borbena, vatrena, spretna, snalažljiva i inteligentna žena kameleonskih vještina. Krije tajnu i bol koja joj je odredila život. Jedinica u majke Nade živjela je u siromaštvu, bijedi i uvjerenju da joj je otac mrtav. Ambiciozna i neuspjehom frustrirana majka odgajala ju je strogo i brutalno, izlažući je prijevarama, lažima i odmalena je učeći koristoljublju. Dolores je darovita slikarica/crtačica, ali nikada nije smjela pokazivati veliki interes za tako neprofitabilno zanimanje pred majkom. Ranjena i neshvaćena Dolores je rano tražila podršku izvan kuće. Sa 16 godina zaljubila se u malo starijeg Igora i pobjegla od kuće, misleći da će vezom sa mladim delinkventom spasiti od majke. Nikada se nisu formalno vjenčali, iako žive zajedno. Hine da ih formalnosti, u obliku braka, ne opterećuju, dok je prava istina da Lola nije sigurna želi li zauvijek biti s njim. Jedan susret promijenit će njezin život i ona dobiva novu priliku da ispravi pogreške iz prošlosti.
IGOR ŠARIĆ (Slavko Sobin)
Prodoran, energičan, brzoplet, nesmotren, ljubomoran, posesivan, prevarant, Lolin ljubavnik. U sebi krije duboko ukorijenjeni strah od životnih prepreka i osjećaj da se neće s njima moći nositi, što posljedično izbija kroz bijes. Ispod površine je osjetljiv, ranjen i životno razočaran. Bez škole i stvarnih vještina živi od prijevara i sitnog kriminala. Pobjegao je od kuće od strogog oca i sa sobom povukao mlađeg brata (Gorana), prema kome se postavlja vrlo zaštitnički. Ispočetka je pošteno radio za život, no ubrzo je našao i lakši put do bolje zarade. Kao mladi delinkvent uspio je fascinirati najljepšu djevojku u mjestu, Lolu, koju je motivirao na bijeg od kuće. Od tada žive u neskladnoj i napetoj, ali strastvenoj vezi koje se Igor ni pod cijenu života ne može i ne želi odreći. Lola je jedina čvrsta točka u njegovu životu.
SAŠA KRPAN (Momčilo Otašević)
Pilot, povratnik i nasljednik. Zgodan, markantan, pametan, obrazovan, plemenit, velikodušan i dobronamjeran, iskren, hrabar i srčan. Po zanimanju je pilot, nekada perspektivni sportaš. Nakon roditeljske rastave prisiljen je živjeti s ocem u teškom, gotovo nepodnošljivom odnosu kojem ne pomažu očeve nove supruge i djeca koju u idućim godinama otac (Karlo) dobiva (polubrat Luka i polusestra Maja). Kao mladić, po završetku obrazovanja, nakon teške obiteljske tragedije odlazi u inozemstvo. U Americi, daleko od prošlosti i trauma djetinjstva, pokušava stvoriti novi život. S obitelji je u rijetkoj i površnoj komunikaciji. Samo s polusestrom Majom ima prisniji odnos. Kad sazna da mu je majka teško bolesna, nakon više godina izbivanja vraća se ne bi li bio uz nju, a uz bolesnu majku zatiče i prelijepu Dolores o kojoj ne zna gotovo ništa.
PRODUKCIJA SERIJE
Glavni pisac serije koja ima 160 epizoda je Dea Matas, redatelji su Josip Žuvan, Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac, a direktori fotografije Mario Oljača i Dragan Marković. U seriji ćemo imati prilike gledati Eciju Ojdanić, Martinu Stjepanović, Katarinu Baban, Vladimira Posavca, Lindu Begonju, Vlastu Ramljak, Barbaru Rocco, Jagodu Kumrić, Ariju Rizvić, Mislava Čavajdu, Dadu Ćosića, Stjepan Perića, Konstantina Haaga, Marka Todorovića, Slavka Juragu i brojne druge.
Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike