Dome slatki dome
3D GUMENI TEPISI

Za sva godišnja doba, besprijekorna zaštita tapecirunga
Objavljeno 5. rujna, 2019.

Ako se smatrate donekle pedantnim vozačem, tada zasigurno u ljetnim mjesecima imate tekstilne tepihe, a u zimskim gumene. Razlozi za ovakvu postavu su više no očiti – kiše, sol, snijeg i prljavština koja dolazi s njima lakše se čisti s gumenih nego tekstilnih tepiha u zimskim mjesecima. Također, veliki broj vozača na gumene tepihe gleda kao svojevrsnu kaznu jer ako nisu originalni, teško je naći one koji pristaju i izgledaju dobro. Možda, ali sve do sada.


Naime, vodeća trgovina za kupnju tepiha svih vrsta po mjeri baš vašeg limenog ljubimca, Autotepisi.hr, od nedavno nudi i visokokvalitetne 3D gumene tepihe, koji osim što savršeno pristaju i izgledaju odlično, a tada ih nije problem imati cijele godine u automobilu. Dapače, u nastavku otkrivamo kako je gumene tepihe mudro imati i ljeti.

Za prtljažnike

Vizualno, ovakvih tepisi izgledaju izuzetno atraktivno, a prednost nad ostalim gumenim tepisima je u vrhunskoj kvaliteti, tipskoj izradi koja savršeno pristaje te prije spomenutom visokom rubu Hrvatski internetski prostor prije koju godinu postao je bogatiji za iznimno preglednu, ponudom raznovrsnu i intuitivnu web-stranicu pod nazivom Autotepisi.hr. Ova trgovina specijalizirala se za prodaju tipskih tekstilnih i gumenih tepiha, kao i gumenih kadica za prtljažnike te druge prateće opreme. U čemu je tajna, pitate se. Tajna je u tipskoj ponudi! Naime, svaki od proizvoda odabire se za točno određeni model vozila koji vozite. Na taj način osigurana je 100-postotna kompatibilnost, najbolja pokrivenost i zaštita, ali i nesumnjivo najbolji mogući izgled. Osim što su proizvodi rađeni po mjeri, Autotepisi.hr jamči i nenadmašnu kvalitetu svojih proizvoda.


Posljednji trendovski krik u pogledu tepiha takozvani su 3D gumeni tepisi. Ovaj dodatak 3D istaknut je zbog njihova visoka ruba koji najbolje štiti od svih prljavština, ali i omogućava zadržavanje svih prolivenih tekućina na gumenom tepihu jer je rub visok oko dva centimetra. Vizualno, ovakvi tepisi izgledaju izuzetno atraktivno, a prednost nad ostalim gumenim tepisima je u vrhunskoj kvaliteti, tipskoj izradi koja savršeno pristaje te prije spomenutom visokom rubu. Prednosti nad tekstilnim tepisima suvišno je i spominjati, no najvažnije je lako čišćenje i besprijekorna zaštita tapecirunga vozila.
Za cijelu godinu

3D gumeni tepisi koje nude Autotepisi.hr predstavljaju nenadmašan izbor za cijelu godinu. Osim spomenutih kvaliteta, najveća prednost uporabe gumenih tepiha tijekom cijele godine je njihova jednostavnost. U ljetnim mjesecima velika je šansa kako ćemo na nogama u vozilo unijeti brojne prljavštine, poput smole s crnogoričnog bilja ili morske vode, a koji se izuzetno teško uklanjaju s tekstila, no ne i s gumenih tepiha. M. Režić
 
Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike