Mozaik
ROCKARAJ 2019

Open-air rock-festival
Objavljeno 5. rujna, 2019.
Ove subote, 7. rujna, s početkom u 19 sati, u valpovačkom dvorcu Prandau-Normann održat će se prvi open-air rock-festival – Rockaraj. Festival zajedničkim snagama organiziraju Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova, Udruga Karašicka Republika i Ustanova za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“. Na festivalu će nastupiti Opća Opasnost, Animal Drive, Juraj Jurlina & Band te Bojan Petovari.


Valpovo i Belišće oduvijek su bili veliki izvor odličnih glazbenika, a posebice je mnogo rockera. No, nekako je uvijek nedostajao jedan festival koji će ih sve okupiti na jednom mjestu. Upravo to misao je vodilja Rockaraja i razlog zbog kojeg je ovaj festival i nastao. Naravno, postoji i mnogo drugih kvalitetnih lokalnih glazbenika, ali, nažalost, bilo ih je nemoguće sve uklopiti ove godine.


Zagrijavanje za festival održat će se dan ranije, 6. rujna, s početkom u 21,30 sati, u Caffe baru "Baza" Valpovo, gdje ćete imati priliku čuti najbolje rock-hitove u acoustic izvedbi Dine Jelusića. J.Kn.
Možda ste propustili...

KOMPILACIJA “BLACK GOLD” IZLAZI 25. LISTOPADA

Editors će u sklopu turneje 2020. nastupiti u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IZBOR WORLD TOP MODEL CROATIA

Druga pratilja Ivona
Gradečak iz Ivankova

2

NASTAVAK PRIČE “OLIVEROVIH 70”

Koncert u čast Oliveru bit će 7. prosinca u Splitu

3

GLAZBENI FESTIVAL NA LIJEVOJ OBALI DRAVE

Urban Fest Osijek: Oproštaj s ljetom uz sjajne glazbenike