Sport
POJAČANJE IZ ROME

Silvio Anočić na posudbi u Cibaliji
Objavljeno 4. rujna, 2019.
U svlačionicu vinkovačkog nogometnog drugoligaša "sletio" je novi igrač. Dosta dugo šuškalo se kako će u Cibaliju na posudbu doći igrač talijanske Rome, 21-godišnji Osječanin Silvio Anočič, a ta nagađanja dobila su i službenu potvrdu. Anočić je posuđen Vinkovčanima na godinu dana, što je odlična vijest za slavonskog drugoligaša, jer riječ je o igraču koji može pokrivati više pozicija. Anočić igra na poziciji lijevog bočnog, a prema potrebi može igrati i zadnjeg veznog, ali i nešto ofenzivniju poziciju.

- Točno je da je Anočić došao na posudbu na godinu dana, već smo ga registrirali i na raspolaganju je treneru Mladini. Anočić je bio na početku priprema kod nas i svidjelo mu se, pa je konačno i službeno postao igrač Cibalije - pojasnio je sportski direktor Cibalije Krešimir Tomić, koji ne skriva zadovoljstvo dolaskom igrača talijanskog nogometnog velikana Rome.

- Nama će jako dobro doći ovakav tip igrača s kojima želimo ostvariti zacrtani cilj, a to je ostanak u Drugoj HNL.

Cibalia je bila uspješna u protekla tri prvenstvena kola i među pet je klubova koji nisu okusili gorčinu poraza. Dobar start nagovještava mogućnost visokog plasmana.

- Nemamo nikakvih imperativa po pitanju osvajanja drugoligaškog naslova prvaka, mi samo želimo što prije osigurati ostanak u ligi i promovirati mlade igrače da bismo možda sljedećeg ljeta mogli nekoga i prodati. Glede toga mi smo na jako dobrom putu, jer za neke igrače već postoji interes, i ako ovako ostane onda ćemo u potpunosti ispuniti zacrtani cilj - dodao je Tomić.

I dok momčad dobro gura na terenu, vinkovački klub i dalje je u potrazi za strateškim partnerom, zbog kojih bi se uskoro trebao raspisati natječaj, a po isteku natječaja i donijeti odluku o najboljoj ponudi. Trenutačno je situacija još na početku, jer oni koji su iskazali interes tražili su dodatnu reviziju financijskog stanja kluba prije negoli se uopće upuste u cijeli posao. A. Grgić
Možda ste propustili...

PRVA HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠICA

Dobra domaća izdanja preslikati na Gripama

DOBRA KADROVSKA SITUACIJA ZA ZORANA ZEKIĆA

Povratak suspendiranih Bralića i Lovrića

KRAJ SEZONE: OPERIRAN BOJAN BOGDANOVIĆ

Propao povratak u reprezentaciju?

Najčitanije iz rubrike