Mozaik
2. KONCERT NAJAVLJEN ZA 19. LISTOPADA

Prljavci rasprodali Arenu
Objavljeno 4. rujna, 2019.
Zagrebački rock-sastav najveću je hrvatsku dvoranu rasprodao mjesec i pol dana prije prvog nastupa 18. listopada, kojim obilježava 30 godina legendarnog koncerta održanog 17. listopada 1989. na tadašnjem Trgu Republike gdje se okupilo više od 250.000 ljudi. Iako su posljednji studijski album objavili prije sedam godina, publika se očito zaželjela njihovih hitova i energičnih koncertnih nastupa pa će Prljavo kazalište održati još jedan koncert, i to 19. listopada, također u zagrebačkoj Areni.


- Euforija ne jenjava od prve najave, stoga nas rasprodana Arena ne iznenađuje. Iako je predviđeni kontingent ulaznica rasprodan, odlučili smo razveseliti one koji su za kupnju čekali posljednji trenutak pa ćemo danas u prodaju pustiti ulaznice za novi koncert. Prljavo kazalište još je jednom potvrdilo status kultnog banda, a Star produkcija ponosan je organizator spektakla - izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.


Bend, koji svira više od 40 godina i jedan je od najznačajnijih na hrvatskoj glazbenoj sceni, tako će na najbolji mogući način obilježiti godišnjicu čuvenog koncerta, a sudeći prema dosadašnjim nastupima, zagarantiran je pravi rock-spektakl. A takav spektakl imali su i lani na stadionu u Kranjčevićevoj ispred 35.000 obožavatelja gdje su obilježili 40 godina impresivne karijere.J.Kn..
Možda ste propustili...

U KINU URANIA ODRŽAN STAND-UP SHOW "KAJ BRE?!"

Orsag i Perišić do suza nasmijali osječku publiku

KONCERT POD NAZIVOM “ZOVEM PRIJATELJE MOJE”

Autorska večer Tomislava Mrduljaša

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana