Osijek
POČELA AKCIJA ZA PRVAŠIĆE

Besplatno šišanje u sedam osječkih salona!
Objavljeno 3. rujna, 2019.
Svi mališani koji prvi put na leđa stavljate školsku torbu i ulazite u svijet odraslih - svratite na besplatnu frizuru! Počela je akcija besplatnog šišanja za prvašiće koja će trajati sve do nedjelje u gotovo stotinu frizerskih salona diljem Hrvatske pa tako i u Osijeku! Riječ o akciji "Novi početak - nova frizura" koja se na inicijativu Otvorenog radija i frizerskih salona iz cijele zemlje provodi već sedmu godinu zaredom u tjednu prije početka nastave.

Hvalevrijednoj inicijativi do sada se odazvalo sedam salona na području grada Osijeka. Pa tako svoga prvašića besplatno od ponedjeljka sve do nedjelje možete ošišati u sljedećim osječkim frizerskim salonima: The Room (Kalnička 40), Twins (Trg Ljudevita Gaja 5), Frizerski salon Neo (J. J. Strossmayera 190), Styling (Kralja Petra Svačića 5), Wonder (Orebićka 2), Von Teese (Zeleno polje 9) te Frizerski salon Sanja (Tenja). Vlasnica frizerskog salona "Twins" Antonela Idrizović u akciji sudjeluje već četvrtu godinu zaredom. Čim je za nju doznala, nije bilo dvojbi, odmah se uključila.

- Odaziv je svake godine dobar, i dječaka i djevojčica. Osim što klijentima svake godine najavim da ćemo akciju provoditi, isto se nalazi na mrežnim stranicama Otvorenog radija, a na vratima svih salona nalazi se i pisana obavijest o sudjelovanju u akciji. Što se tiče rezervacija, bilo bi poželjno termin bukirati ranije, ali nije nužno, sve ćemo prvašiće primiti i bez najave kako bi na prvi dan naši mališani zablistali s novom frizuricom - kaže Idrizović.

S Otvorenog poručuju kako je ulazak u svijet odraslih velika stvar za mališane, ali i za mame, tate, bake, djedove. Za takve velike korake u životu, ističu, potrebno je i dobro se pripremiti. Zato će i ovaj put zajedno s velikodušnim frizerima olakšati dio "posla".

- Mi ćemo se pobrinuti za frizuru, a na vama je samo da na karti potražite frizerski salon koji vam je najbliži i povedete svog prvašića na frizuru ili šišanje - kažu s Otvorenog radija.

Svima koji se žele pridružiti akciji poručuju da trebaju samo ispuniti obrazac na njihovim mrežnim stranicama - a ondje se nalazi i karta s popisom svih salona koji sudjeluju u akciji te njihovi kontakt-telefoni.

- Ispunite naš obrazac i pridružite svoj frizerski salon našoj misiji da sve prvašiće ošišamo prije prvog dana škole! Prvi dojam je bitan, pa neka i prvašići ostave najbolje dojmove na prvi dan škole s najljepšim frizuricama - poziva Otvoreni.

No ima i onih koji akciju provode i samostalno. Jedan je od njih i Frizerski salon Jasmina iz Semeljaca, koji na svojemu FB profilu obavještava kako od 1. do 5. rujna 2019. časti sve buduće prvašiće općine Semeljci (Kralja Tomislava 10, Semeljci). J. Pejaković
Svima koji se žele pridružiti akciji poručuju da samo trebaju ispuniti obrazac na njihovim mrežnim stranicama
Možda ste propustili...

IDEJE MLADIH KREAKTIVACA ZA PROMJENE U ZAJEDNICI

Želimo pomoći vršnjacima i urediti školska igrališta!

UZ STRUČNO VODSTVO IVANA MATANČIĆA

Hodanjem do zdravlja u subotu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROBLEMI U REISNEROVOJ 64

Nemaju tople vode, a ostali i bez majstora

2

PRIMARNA ZDRAVSTVENA ZAŠTITA

U Baranji nedostaje jedan, a u Osijeku tri ginekološka tima

3

U 2019. U OSIJEKU ROĐENO 1897 DJECE

Od biblijskih junaka do likova iz TV serija