Osijek
ZATVORENA OSJEČKA COPACABANA

Ove sezone na Kopiki oko 50.000 posjetitelja
Objavljeno 3. rujna, 2019.
Na bazenima na osječkoj Copacabani ove su nedjelje brojni posjetitelji ostali do samoga zatvaranja, boraveći ondje cijeli dan. Ne čudi, jer su željeli iskoristiti posljednji dan ovogodišnje sezone kupanja. Naime, posljednji radni dan za ovu kupališnu sezonu bio je 1. rujna.

- Ova je sezona čak i produžena za cijeli vikend. Naime, prijašnjih godina RC Copacabana radio je najkasnije do 31. kolovoza, no kako je prvi dan rujna bila nedjelja, kupanje je omogućeno i taj dan - stoji u odgovoru Športskih objekata u čijem je sustavu i RC Copacabana. Brojni su posjetitelji upravo su se u nedjelju na društvenim mrežama "oprostili" od omiljenog mjesta za kupanje.

No, to ne znači da će popularna Kopika biti potpuno zatvorena. Naime, olimpijski bazen jedini će ostati otvoren sve do 15. rujna, ali samo za treninge klubova. Preostala dva bazena, mješoviti i dječji, ispražnjeni su.

A kad je u pitanju broj posjetitelja, ova sezona nipošto nije podbacila. Naime, iz Športskih objekata poručuju da je, zbog lijepog vremena, od otvaranja bazena, pa sve do nedjelje bilo oko 50 tisuća posjetitelja.
Ma. M.
Možda ste propustili...

ZA DJECU OSNOVNOŠKOLSKE DOBI

Radionica Mali prijatelj muzeja

ŽUPAN S NAČELNICIMA I GRADONAČELNICIMA

Povećane potpore za gospodarstvo

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SLAVEN PAVLOVIĆ - DOBAR PRIMJER POSLOVNE ODLUČNOSTI

Dao otkaz na poslu, uzeo poticaje pa otvorio svoju cvjećarnicu u Retfali

2

PROBLEMI U REISNEROVOJ 64

Nemaju tople vode, a ostali i bez majstora

3

ŽUPANIJA ODGOVORILA NA POTREBE

Cvjetno naselje prvi put dobilo ambulantu