Osijek
ZATVORENA OSJEČKA COPACABANA

Ove sezone na Kopiki oko 50.000 posjetitelja
Objavljeno 3. rujna, 2019.
Na bazenima na osječkoj Copacabani ove su nedjelje brojni posjetitelji ostali do samoga zatvaranja, boraveći ondje cijeli dan. Ne čudi, jer su željeli iskoristiti posljednji dan ovogodišnje sezone kupanja. Naime, posljednji radni dan za ovu kupališnu sezonu bio je 1. rujna.

- Ova je sezona čak i produžena za cijeli vikend. Naime, prijašnjih godina RC Copacabana radio je najkasnije do 31. kolovoza, no kako je prvi dan rujna bila nedjelja, kupanje je omogućeno i taj dan - stoji u odgovoru Športskih objekata u čijem je sustavu i RC Copacabana. Brojni su posjetitelji upravo su se u nedjelju na društvenim mrežama "oprostili" od omiljenog mjesta za kupanje.

No, to ne znači da će popularna Kopika biti potpuno zatvorena. Naime, olimpijski bazen jedini će ostati otvoren sve do 15. rujna, ali samo za treninge klubova. Preostala dva bazena, mješoviti i dječji, ispražnjeni su.

A kad je u pitanju broj posjetitelja, ova sezona nipošto nije podbacila. Naime, iz Športskih objekata poručuju da je, zbog lijepog vremena, od otvaranja bazena, pa sve do nedjelje bilo oko 50 tisuća posjetitelja.
Ma. M.
Možda ste propustili...

PREDSTAVE, IZLOŽBA FOTOGRAFIJA, FOLKLOR...

Predstavljen program Mađarskog tjedna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZAVRŠNI RADOVI NA EU PROJEKTU U TVRĐI VRIJEDNOM ČAK 66 MILIJUNA KUNA

Trg Vatroslava Lisinskog gotov 4 mjeseca ranije

2

ODJEL KBC-A POBOLJŠAVA UVJETE LIJEČENJA

Za obnovu Hematologije
novac dali čak i pacijenti

3

DAN EUROPSKE AMAZONE

Rijekom Dravom od Vodenice pa sve do Sarvaša