Tehno
KVALITETA, LUKSUZ, ELEGANCIJA, EKSKLUZIVNOST

BMW serije 8 predstavljen u duetu s novim AEZ Crest naplatcima
Objavljeno 30. kolovoza, 2019.
BMW serije 8 pravo je remek-djelo zbog kojega ćete na trenutak zadržati dah, svojim elegantnim i sportskim izgledom coupéa obećava puno užitka u vožnji, a kao izvrstan dodatak automobilu predstavljeni su AEZ Crest naplatci.


Ako imate dovoljno sreće da sjednete za upravljač BMW-a serije 8 Coupé, zadivit će vas njegova standardna tehnologija zvana Live Cockpit Professional. Od kombinacije digitalnih instrumenata iza upravljača do naprednog zaslona, ​​svaka je značajka individualno podesiva kako bi zadovoljila vozačke potrebe. Pritisak na akcelerator V8 motora odvest će vas od 0 do 100 km/h u samo 3,7 sekundi. BMW Serije 8 Coupé opcionalno dolazi s V8 Biturbo od 530 KS ili znatno ekonomičnijom dizelskom verzijom.


Kako bi okrunila cjelokupnu sliku, saerija 8 Coupé dolazi s ikoničnim dizajnom AEZ-a: AEZ Crest naplatcima u dimenzijama 8 x 20 i 9 x 20. Njihov fini, kompaktni dizajn u kombinaciji s udubljenim pentagonom u sredini kotaču daje sportsku eleganciju. Baš kao i automobil, dizajn dvostrukog križnog koluta od lagane legure ističe se iz gomile i obećava jedinstven izgled.


Kvaliteta, luksuz, elegancija, ekskluzivnost, stil života, dizajn, stil i udobnost - osam je razloga u korist dueta koji su oblikovali BMW Series 8 Coupé i AEZ Crest. M.R.