TvObzor
EVA MENDES

Glamurozne zabave radije mijenjam za druženje s obitelji
Objavljeno 30. kolovoza, 2019.
Mendes se do tolike mjere pobrinula da sačuva svoj privatni život od očiju javnosti da nikada nisu objavljene fotografije s njezina i Ryanova vjenčanja

Atraktivna latinoamerička glumica Eva Mendes može se pohvaliti činjenicom da se njezine fotografije i ime rijetko provlače kroz naslove žutog tiska. Sa suprugom, glumcem Ryanom Goslingom, s kojim je u braku od 2011. godine, dane provodi u društvu kćerkica Esmeralde i Amade. Iako je često zbog poslovnih obveza prisiljena putovati i biti odsutna od kuće i po nekoliko dana, Eva uvijek pronalazi vremena za svoju obitelj, pa ju zbog toga rijetko možemo vidjeti na glamuroznim zabavama koje organiziraju njihovi kolege.

- Nakon što je na snimanju filma ‘’Grijesi očeva’’ upoznala čovjeka svog života, Eva je odlučila svoju pažnju usmjeriti privatnom životu, a osim nekolicine fotografija njezinih kćerkica, glumica ljubomorno čuva svoju privatnost i ne dozvoljava da bilo kakve informacije o njezinu životu isplivaju u javnost.

Do tolike se mjere pobrinula da sačuva svoj privatni život od očiju javnosti da nikada nisu objavljene fotografije s njezina i Ryanova vjenčanja, a čak se do sedmog mjeseca trudnoće nije znalo apsolutno ništa o njezinu drugom stanju. Ipak, Ryan i Eva pojavili su se samo nekoliko puta na promociji filmova u kojima su glumili, ali o njihovom privatnom životu sa skromnih fotografija s crvenog tepiha i dalje se malo toga zna.

- Puno ljudi ovo ne zna o meni, ali ja obožavam biti kod kuće. Umjesto da se šetam crvenim tepihom, više volim biti sa svojim djevojčicama - svojedobno je otkrila Eva. Prije nego što je uplovila u bračne vode sa svojim kolegom, Eva je osam godina provela u vezi s Georgeom Augustom, a Ryan je dugo bio u vezi s glumicom Sandrom Bullock, kao i s Rachel McAdams, s kojom je glumio u sad već kultnom romantičnom filmu ‘’Bilježnica’’.
Adrian ANDREJEK
Možda ste propustili...

SKLADATELJ I IZUMITELJ SINTISAJZERA VCS3 UMRO U CAMBRIDGEU

Zaboravljeni Peter Zinovieff

LUCIA CIFARELLI: I AM EYE (METROPOLIS RECORDS)

Oči crna sjaja