Sport
NK OSIJEK I VUKOVARSKO VELEUČILIŠTE

Suradnja koja svima donosi korist
Objavljeno 23. kolovoza, 2019.
U pozadini svega što se događa oko prve momčadi NK Osijek poduzima niz akcija koje će na naplatu doći u godinama koje su pred nama. Jedna od njih je i uspostava suradnje s vukovarskim veleučilištem Lavoslav Ružička. Ta institucija u jednom od svoja tri programa nudi i fizioterapiju koja je iznimno zanimljiva osječkom klubu.


- Jedan od tri programa koja nudimo na veleučilištu je i fizioterapija. Svim smo srcem uz vukovarske klubove, ali ovo što se događa u NK Osijek veliki je izazov za nas i naše studente. Zbog toga smo se odlučili na suradnju s bijelo-plavima. NK Osijek je vrhunski organiziran klub kojem trebaju stručni kadrovi na području fizioterapije, a našim je polaznicima vrlo zanimljivo stručnu praksu odrađivati u jednom tako etabliranom klubu, jer se odmah mogu susresti s najvišim zahtjevima - rekao je Željko Sudarić, dekan veleučilišta Lavoslav Ružička.
Inače, vukovarsko veleučilište sljedeće godine proslavit će 15. obljetnicu postojanja, a već sada su došli na gotovo 1000 studenata po akademskoj godini, što samo govori o kvaliteti programa koje nude. Inače, njihovi studenti već rade u hrvatskim prvoligaškim klubovima poput Dinama, Slaven Belupa, ili Istre 1961, a uspješno djeluju i u drugim sportovima. Nema dvojbe kako će ta suradnja u budućnosti objema stranama donijeti korist. Veleučilište je dobilo odlično okruženje za stručnu praksu svojih studenata, a NK Osijek će, pak, biti u prilici najbolje od njih zadržati za sebe. D.Keler
Možda ste propustili...

VJEROJATNO NIŠTA OD SRPANJSKOG POČETKA TENISKE LIGE

Zaražena četiri igrača TK Osijek

ZVIJER IZ VINJANA

Samo Ronaldo ispred Rebića

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BIJELO-PLAVI U NEDJELJU U SPLITU

I kad Hajduk ne blista, na Poljudu nikome nije lako

2

OSJEČANKE KONTRA SPLIĆANKI

"Zečice" idu po bodove u Imotsko polje

3

ZA SRETAN PUT U DALMACIJU

Zečicama stigla potpora kolega iz Gradskog vrta