Regija
UREĐUJU GRAD

Obnovljen nogostup, radovi idu dalje
Objavljeno 24. kolovoza, 2019.
POŽEGA

U sklopu programa komunalnog uređivanja i gradnje završena je obnova dijela nogostupa u Ulici Pavla Radića. Riječ je o dionici od 160 metara u vrijednosti od 60.000 kuna. Radovi su izvršeni na prijedlog MO-a jer se u blizini nalazi vrtić, pa tim dijelom prolaze djeca.

Kako je prilikom obilaska radova najavio gradonačelnik Darko Puljašić, u Požegi se nastavljaju infrastrukturni radovi, i to većeg obujma. Riječ je o realizaciji projekta aglomeracije. Idućeg mjeseca će početi i radovi na kružnom toku u ovoj ulici jer se aglomeracija i radovi na kružnom toku preklapaju.

- Aglomeracija je posao koji će obilježiti Požegu u idućih nekoliko godina, a time će grad sve otpadne vode moći skupiti, reciklirati te u rijeku Orljavu vraćati čistu vodu. Bit će to zahtjevan i vrlo težak zadatak i sada su u tijeku dogovori s izvođačima radova koje će trase prve biti otvorene. Tome ćemo se i mi prilagoditi, jer važno je nakon rekonstrukcije kanalizacije sve ulice u kojima se radilo obnoviti i staviti na kvalitetan način u funkciju - rekao je gradonačelnik. B.S.T.
Možda ste propustili...

U UTORAK OD 16 DO 18 SATI

Darivanje krvi u OŠ Petrijevci

OBILJEŽENE OBLJETNICE ROĐENJA VELIKANA

Cvijeće pred bistama Kršnjavoga i Bilinskog

Najčitanije iz rubrike