Tehno
NOVI MODELI NA SVOM EUROPSKOM DEBIJU

Europska premijera tri nova AOC gaming monitora na ovogodišnjem gamescomu
Objavljeno 23. kolovoza, 2019.
Novi će modeli na svom europskom debiju biti dostupni svim posjetiteljima kako bi ih mogli vidjeti i doživjeti iz prve ruke


Na ovogodišnjem gamescomu, koji se održava od 20. do 24. kolovoza u Kölnu, AOC, lider na tržištu gaming monitora, predstavit će svoj opsežni portfelj, uključujući nove gaming monitore serije G2.


AOC i Philips monitori predstavljat će se na zajedničkom štandu A-080, veličine čak 102 metra kvadratna, a štand je smješten u dvorani 10.1. u kölnskom izložbenom centru. Među mnogim premium modelima koje će AOC ove godine predstaviti na gamescomu zvijezde događanja su tri potpuno nova AOC gaming monitora iz G2 serije.


Novi će modeli na svom europskom debiju biti dostupni svim posjetiteljima kako bi ih mogli vidjeti i doživjeti iz prve ruke. Sva tri modela, 24-inčni 24G2U, 27-inčni 27G2U i zakrivljeni 27-inčni CQ27G2 dolaze sa stopom osvježavanja od 144 Hz, vremenom odziva od 1ms MPRT, FHD rezolucijom (1920x1080 piksela), odnosno kod CQ27G2 modela s QHD rezolucijom (2560x1440 piksela) i AMD FreeSync tehnologijom, donoseći sa sobom neometano gaming iskustvo. AOC će na gamescomu pokazati da ima odgovarajući monitor za svakoga, bez obzira na stil igre. Posjetitelji će moći isprobati modele poput AGON AG273QCG, AOC-ovog zakrivljenog QHD-a od 27 inča. Optimizirani monitori za svaki stil igre poput 27-inčnog AGON AG273QCX monitora s VA panelom, 27-inčnog AGON AG271QX QHD monitora s FreeSync tehnologijom ili 27-inčnog FreeSync2 AGON AG272FCX6 modela garantiraju akciju bez zastajkivanja slike sa stopom osvježavanja između 144 i 165 Hz. Za sve vrste igara s vrlo konkurentnim hiperbrzim osvježavanjem od 240 Hz, AGON AG251FZ predstavlja najbolji izbor za ambiciozne igrače. Uz to, Adaptive-Sync tehnologija i vrijeme odziva od 1ms uklanjaju distorzije kako biste bili ispred konkurencije. Za one koji žele potpuno uroniti u virtualne svjetove, ultraširoka zakrivljena "zvijer" od 35”, AGON AG352UCG6, koja se ponaša kao G-Sync i WQHD, privući će svakog igrača, posebno delikatnom kvalitetom slike. Ljubitelji G2 Esports tima također će imati priliku isprobati G2 Esports brendirani monitor od 24,5 inča i stopom osvježavanja od 144 Hz, G2590PX/G2 model.


Za igrače na konzolama, monitori AOC-ovog partnera Philipsa spremni su osvojiti srca posjetitelja izuzetnim gaming iskustvom na konzoli, elegantnim dizajnom i popularnim igrama u ponudi.


AOC i Philips svoje će proizvode izložiti u dvorani (hali) 10.1, na štandu A-080. Na štandu će se naći i poseban prostor za G2 Esports tim, gdje će fanovi dobiti priliku upoznati i pozdraviti Lothara i Orba, kao i Rainbow Six Siege ekipu. Uz to, AOC je pozvao Hertha BSC tim i nekoliko tajnih specijalnih gostiju s njemačke influencerske scene. Uz vrijeme za selfije i autograme, obožavatelji neće samo moći komunicirati sa svojim herojima, već će ih izazivati ​​i u zabavnim igrama na pozornici. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike