TvObzor
PREMIJERE TRI NOVE SERIJE

On becoming a God in Central Florida, Inside i Twice upon a time
Objavljeno 23. kolovoza, 2019.

Fanovi francuske kinematografije obradovat će se jer u nadolazećem tjednu čak dvije nove serije stižu na male ekrane. “A Linterieur” (Inside) vrti se oko misteriozne smrti mlade pacijentice na dan kad je trebala napustiti psihijatrijsku kliniku, a “Il était une seconde fois” (Twice Upon a Time) triler je o mladiću koji želi ponovno osvojiti srce bivše djevojke te nalazi čudnovatu pošiljku koja će mu to možda omogućiti. Prije toga, na Showtime dolazi crna komedija s Kirsten Dunst u glavnoj ulozi.

Adrian ANDREJEK
ON BECOMING A GOD IN CENTRAL FLORIDA
Serija pripovijeda priču o mladoj ženi koja radi u vodenom zabavnom parku za minimalnu dnevnicu i pokušava se infiltrirati u grupu ljudi koja joj je uništila obitelj. Sudeći prema teaser traileru za seriju čija će prva sezona imati devet epizoda, očekuje nas upoznavanje s vrlo čudnim i pomalo luckastim stanovnicima Floride. U glavnoj ulozi gledat ćemo Kirsten Dunst, a ova serija predstavlja njezin povratak na male ekrane četiri godine nakon što je snimila drugu sezonu antologijske drame “Fargo”.

Uloge: Kirsten Dunst, Théodore Pellerin, Ted Levine, Mel Rodriguez, Beth Ditto

Premijera: 25.8.

Mreža: Showtime

Epizoda: 9
INSIDE
Dan prije nego što treba napustiti psihijatrijsku kliniku, mlada pacijentica pronađena je mrtva. Anino srce je istrgnuto. Angele (29) vodi istragu i to joj je prvi slučaj na kojem će raditi samostalno, jer psihijatrijska klinika nije idealno mjesto na koje će se poslati cijeli policijski tim. Ispitivati ‘lude’ ljude nije lako, ali ne i za Angelu, koja se ‘unutra’ osjeća ugodno i pacijente smatra zabavnima – gotovo više nego ‘normalne’ ljude koje svakodnevno upoznaje u vanjskom svijetu. Ipak, slučaj je zaista zbunjujući. Komu bi trebala vjerovati? Kako može prenijeti istinu pacijentima, ako i njoj samoj lažu? Povrh svega, tko je uopće bila Ana? Njezin je dnevnik pronađen, napola uništen. Sadrži li tragove misterije?

Uloge: Noemie Schmidt, Beatrice Dalle, Hippolyte Girardot, Judith El Zein

Premijera: 26.8.

Mreža: France2

Epizoda: 6
TWICE UPON A TIME
Vincent Dauda u svojim tridesetima ponovno sanja o osvajanju svoje bivše djevojke Louise. Užasnut je tugom i doveden do očaja, dosta mu je ludih noćnih zabava i prolaznih afera s raznim djevojkama – sve dok mu jednog dana poštar ne preda pošiljku koju nije naručio. Čudna kutija bez dna vraća ga u Louisin zagrljaj, prije nego što su prekinuli.

Uloge: Gaspard Ulliel, Freya Mavor, Patrick d’Assumçao, Richard Dillane, Claire Sermonne

Premijera: 29.8.

Mreža: Arte

Epizoda: 4
Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike