TvObzor
HBO: PREMIJERA NOVE SERIJE "NAŠI DEČKI"

Drama prema istinitim događajima koji su doveli do izbijanja rata u Gazi
Objavljeno 23. kolovoza, 2019.

Serija "Naši dečki‘‘ (Our Boys) zadivljujuća je drama koja prati istragu ubojstva trojice židovskih i jednog palestinskog tinejdžera u Izraelu, čijom je smrću započeo rat. Prve tri epizode već su dostupne na HBO GO-u, a nove dolaze u ponudu utorkom. Premijera na HBO 3 kanalu bit će 5. rujna u 22 sata.

U ljeto 2014. militanti Hamasa oteli su i ubili trojicu židovskih tinejdžera. Izrael je šokiran i bijesan. Dva dana poslije u šumi na zapadnoj periferiji Jeruzalema pronađeno je spaljeno tijelo palestinskog tinejdžera. I dok Simon, agent sigurnosne službe Shin Bet, istražuje ubojstvo, roditelji ubijenog tinejdžera počinju dugo i mučno putovanje prema pravdi i utjehi.

Serija je utemeljena na stvarnim događajima koji su doveli do rata u Gazi te prati istragu ubojstva Muhammada Abu Khdeira i donosi priču o svim sudionicima tih događaja kojima su se životi zauvijek promijenili.

Autori ove desetodijelne serije su Hagai Levi ("Preljub"), Joseph Cedar i Tawfik Abu-Wael, a nastala je u koprodukciji HBO-a i Keshet studija.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike