Sport
ATRAKCIJA U VALPOVU

U parku turnir u odbojci na travi
Objavljeno 21. kolovoza, 2019.
Odbojkaški klub Valpovka u petak (23. kolovoza) organizirat će drugi put zanimljiv i atraktivni turnir u odbojci na travi.

Turnir pod nazivom Memorijal "Željko Vučak" Greenvolleyball cup održat će se u petak na također atraktivnoj lokaciji u valpovačkom perivoju ispred dvorca Normann-Prandau s početkom u 16 sati, a predviđeno je trajanje sve do ponoći, pa će se dobar dio susreta odigrati i pod svjetlima reflektora. Sve to dakako daje posebnu draž tom sportskom događaju. Turnir je pozivnog karaktera, a sudjelovat će ukupno 12 ekipa po šest u muškoj i ženskoj konkurenciji iz Valpova, Osijeka, Vukovara, Donjeg Miholjca, Slavonskog Broda, Požege, Višnjevca i Đakova. Kako se radi o turniru kojem je prva zadaća promocija odbojkaške igre, a dakako i ovog novog oblika, svi sudionici neće plaćati kotizaciju za natjecanje.

Potporu događaju dao je i Hrvatski odbojkaški savez, a kao i prošle godine Red Bull će pomoći turnir svojom opremom (stupovi, odbojkaška mreža, piće za sve sudionike, nap. a.). Naravno, turnir neće biti samo promocija odbojke nego i zdravog načina života, stoga se pozivaju sve Valpovčanke i Valpovčani, kao i svi iz okolice, da dođu pogledati taj atraktivan sportski događaj. K.L.
Možda ste propustili...

VELIKE ZARADE HRVATSKIH SPORTAŠA

Bogdanović najplaćeniji

DERBI ZAČELJA NA PAMPASU

Kuglačice Osijeka bez prava na kiks

ČETVRTFINALE KUPA NS DONJI MIHOLJAC

Jedinstvo zapelo u Podravskoj Moslavini

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STIGAO NOVI TRENER VRIJEDNOSNICA OSIJEK

Stipe Šarlija prije debija ima deset dana za upoznavanje

2

NOGOMETAŠICE OSIJEKA DOJMLJIVO ZAKLJUČILE DOMAĆU JESEN

Sredile Marjan i samo se utvrdile na vrhu poretka

3

VELIKE ZARADE HRVATSKIH SPORTAŠA

Bogdanović najplaćeniji