Mozaik
OSJEČANKA OPET OSVOJILA HR TOP 40

Na vrhu top-liste su
Mia Dimšić i Marko Tolja
Objavljeno 20. kolovoza, 2019.
Prošlotjedni podatci HR Top 40 na visoko prvo mjesto pozicionirali su aktualni duet "Sva blaga ovog svijeta", u izdanju Croatia Recordsa, u izvedbi Mije Dimšić i Marka Tolje. Riječ je o prvom duetu u Mijinoj karijeri, i to upravo s pjevačem sličnog glazbenog senzibiliteta, što je predstavilo idealnu kombinaciju za uspješan glazbeni uradak. Za pjesmu je krajem srpnja snimljen i spot u Opatiji, Lovranu i Mošćeničkoj Dragi, a čarobne scene iz videouratka dodatno su zaradili simpatije brojnih slušatelja.

- S ovom pjesmom sve je krenulo spontano i, kao i uvijek, to se pokazalo odlično. I drago mi je što me Mia pozvala da s ju njom snimim jer je to prvi duet koji je publika tako lijepo prihvatila. Jednostavna, romantična, iskrena – to je ono što se ljudima uvijek najviše svidi. Nadam se da će se pjesma dugo zadržati na vrhu jer to svakako zaslužuje. Jedno veliko hvala svim radijskim urednicima koji tako lijepo vrte pjesmu - izjavio je Tolja.

Na drugome mjestu liste nalazi se Nina Badrić s pjesmom "Volim te, volim" u izdanju Aquarius Recordsa, a na treće mjesto smjestila se Franka sa singlom "Ljubav, ništa više", čije izdanje potpisuju Karpo Mediai Croatia Records.

Novosti na listi predstavljaju tri čak tri singla. Najviši ulaz ostvario je Jacques Houdek s pjesmom "Voli do boli", u izdanju RTL Musica, a prvi su put na listu ušli i singlovi "Kad mi dođeš", u izvedbi Lidije Bačić Lille i Alena Vitasovića, te "Lito umire" koji izvodi Neno Belan. T.K.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

Najčitanije iz rubrike