Regija
JAVNI POZIV

Prijedlozi za dodjelu priznanja VSŽ-a u 2019.
Objavljeno 20. kolovoza, 2019.
VUKOVAR

- Vukovarsko-srijemska županija objavila je javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja u 2019. godini. Odbor za priznanja, na čijem je čelu Mato Landekić, pozvao je pojedince i pravne osobe da podnesu prijedloge za dodjelu priznanja: Počast Županije, Nagrada Županije i Povelja Županije.

Počasti se dodjeljuju državnicima, dužnosnicima i pojedincima te pravnim osobama koji su pridonijeli općem napretku i promicanju položaja i ugleda županije, a Nagrada ili Povelja dodjeljuje se za izuzetna ostvarenja u području gospodarstva, znanosti i kulture, prosvjete, zdravstva i socijalne skrbi, tehničke kulture, tjelesne kulture i športa, lokalne samouprave, očuvanja i zaštite okoliša, humanitarnog djelovanja, a može se dodijeliti pojedincima i grupama za kolektivna ostvarenja i pravnim osobama. Nagrada za životno djelo dodjeljuje se pojedincima koji žive na području županije ili su na tom području proveli dio života tijekom kojega su postigli neka ostvarenja.

Prijedlozi za dodjelu moraju sadržavati životopis osobe s obrazloženjem zasluga, odnosno podatke o statusu pravne osobe i dokumentaciju koja potvrđuje opravdanost prijedloga. Rok za predaju je 20. rujna. Svi obrasci dostupni su na web-stranici Vukovarsko-srijemske županije (www.vusz.hr). S.B.
Možda ste propustili...

ODRŽANA MEĐUNARODNA SLIKARSKA KOLONIJA “PANON 2019.”

Belišće na 35 slikarskih platna

SVOJIM RADOVIMA OSIGURALI JOŠ JEDNU DRŽAVNU SMOTRU

U Zadruzi Sova učenici su deficitarnih zanimanja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana