Sport
DINAMO II - OSIJEK II

Remi bijelo-plavih na Maksimiru
Objavljeno 18. kolovoza, 2019.
U prvom kolu prvenstva Druge hrvatske nogometne lige na Maksimiru su se sastali druge momčadi naša dva prvoligaša - Dinamo i Osijek. Na kraju je susret završio bez pobjednika 1:1. Bijelo-plavi su se predstavili u vrlo solidnom izdanju na početku prvenstva, s obzirom na brojne promjene kako u momčadi, tako i na klupi druge osječke momčadi. Naime, od ove sezone pričuvnu bijelo-plavu momčad u drugoligaškoj konkurenciji vodi mladi trener Igor Tolić, koji je u Gradski vrt pristigao iz Hajduka. Dosta je i mladih igrača među” modrima”, a ne treba sumnjati kako će se kroz sezonu u obje momčadi neki igrači isprofilirati za prvu momčad klubova iz samog hrvatskog vrha. Tako je Tolić na startu od Skenderovog kadra koristio usluge Luke Marina, a od onih koji “kucaju na vrata” prve momčadi tu su još Soldić, Todorov, Todorovski, kao i vratar Barešić. Upravo je mladi Osijekov vratar u samoj završnici susreta spriječio da “modri”, u vrlo idealnoj situaciji, dođu do potpunog preokreta i isprate Osječane kući bez ikakvog plijena. Naime, gosti su u Maksimiru čak i došli do vodstva. Već u petoj minuti susreta strijelac je bio Dago. Nije dugo osječka momčad čuvala početno vodstvo. U 30. minuti Gogić je izjednačio rezultat na 1:1, koji se do kraja susreta više nije mijenjao. Osječani će ovosezonsku drugoligašku premijeru na svom stadionu imati protiv najbližih susjeda u konkurenciji bjelobrdskog BSK-a. K.L.
DINAMO II        1(1)

OSIJEK II        1(1)

ZAGREB - Stadion Maksimir. Gledatelja: 200. Sudac: Vesna Budimir (Podstrana). Strijelci: 0:1 Dago (5.), 1:1 Gogić (30.). Žuti kartoni: Krizmanić, Tolić (Dinamo), Soldić, Dago, Todoroski, Barišić (Osijek). Crvenih kartona nije bilo.

DINAMO II: Horkaš, Hrvoj, Gogić, Gvardiol, Jelenić, Franjić, Kapitanović, Čuić, Šipoš (od 90. Rešetar), Krizmanić (od 84. Tolić), Baturina (od 76. Kim).

OSIJEK II: Barešić, Dago, Soldić, Ilić (od 72. Bliznac), Durdov, Marin (od 55. Benić), Gačić, Todorov, Todoroski, Barišić (od 85. Magdić) i Ćosić.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike