Osijek
USKOČI U VREMEPLOV U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

Zaviri u program Zemlje bez granica
Objavljeno 18. kolovoza, 2019.
Još sitno brojimo do najzanimljivijeg obiteljskog festivala u regiji - Zemlje bez granica. Ovogodišnje izdanje festivala donosi maštovit program sastavljen od tridesetak aktivnosti za djecu, mlade i obitelj koji će svoje mjesto pronaći u Perivoju kralja Tomislava (Parku kulture) od 26. do 31. kolovoza.

"Pod manifestacijskim nazivom Vremeplov zaključit ćemo ljeto u najkreativnijem okruženju, a najmlađi i njihovi roditelji uživat će u pregršt radionica, prezentacija, performansa i glazbenih nastupa zanimljivih inozemnih i domaćih umjetnika.

Veliko otvorenje Zemlje bez granica počinje u ponedjeljak, 26. kolovoza, od 17 sati velikim viteškim turnirom za djecu, a nakon toga Medieval trio odvest će sve posjetitelje u zanimljivu glazbenu priču. Radionice za najmlađe održavat će se cijeli tjedan, od utroka do petka, u prostoru Parka kulture, a petak i subota rezervirani su za velik broj performansa i prezentacija. Detaljan program potražite na službenim stranicama Festivala www.zemljabezgranica.com", poručuju iz Udruge Breza.

Tjedan dana Perivo kralja Tomislava bit će bezgranična zemlja koja putuje vremeplovom istražujući najmaštovitije kutke dječjeg svijeta. Prijave za radionice još uvijek su otvorene, a sve informacije možete potražiti na službenim stranicama Udruge Breza i Zemlje bez granica. Oni koji su poželjeli postati dijelom kreativnog tima, do jučer su se mogli prijaviti za volontere i tako postati članom najzanimljivjeg volonterskog tima u gradu.

Zemlja bez granica nadaleko je poznata manifestacija, koja iz godine u godinu uspijeva u nakani da sudionicima svih generacija omogući kretivan i atraktivan završetak školskih praznika i sezone godišnjih odmora. Iako je jesen još daleko, Zemlja bez granica na najljepši mogući način stavlja točku na "i" najbezbrižnijeg dijela godine. I.R.G.
VELIK IZBOR RADIONICA I IGRAONICA
Dug je popis zanimljivih radionica i igraonica, od kojih, zbog nedostatka prostora za sve, izdvajamo neke: Zboropjev, Špiljsko slikarstvo, Kuharski vremeplov, Radionicu pantomime, DJ radionicu, Klaunsku školicu, Most koji nas spaja, Kraljevstvo, Slavonski olimpijac, Etelkin svijet, Star Warse, Školu skateboardinga, Afrički ples, Step by step, Singularnost... Radionica za treću životnu dob Osijek mog djetinjstva održat će se u Domu za starije na Drinskoj. Bit će zanimljive i prezentacije radionica i performansi, predstavljanja klubova i udruga...
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJANJE STUDENTSKIH FILMIĆA

Protiv govora mržnje i elektroničkog zlostavljanja

STIPENDIJE HRVATSKE KOMORE INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA

Dobitnica i Hana Begić s osječkoga Građevinskog

SEMINAR U HGK - ŽUPANIJSKOJ KOMORI

Certifikacija vinarija

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BAHATOSTI POJEDINIH VOZAČA NEMA KRAJA

Zbog manifestacije vozila parkirali usred parka!

2

SLAVEN PAVLOVIĆ - DOBAR PRIMJER POSLOVNE ODLUČNOSTI

Dao otkaz na poslu, uzeo poticaje pa otvorio svoju cvjećarnicu u Retfali

3

LIJEČNICI ODGOVORNIJI U PRIJAVLJIVANJU PACIJENATA MUP-U

Primjena Zakona o sigurnosti prometa na cestama povećala prijave za golemih 800 posto!