Mozaik
PRIPREME ZA IZBOR MISS HRVATSKE 2019. GODINE

Koja će od ovih ljepotica
dobiti krunu
Objavljeno 19. kolovoza, 2019.
Predstavljamo vam 14 finalistica Miss Hrvatske 2019. godine! Koja od njih će uzeti titulu najljepše Hrvatice, saznat ćemo 31. kolovoza 2019. Ovogodišnje finale održava se u Malom Lošinju, na Kvarneru, a domaćin je Hotels and Vilas Mali Lošinj. Djevojke su beauty editorijal snimale na području Sisačko-moslavačke županije. Kao i svake godine, Direkcija Miss Hrvatske želi povezati ljepotu Hrvatske s ljepotom djevojaka i županija odakle dolaze. Ove godine odlučila je napraviti projekt te povezati kontinentalnu i morsku Hrvatsku. Upravo tako će djevojke biti i predstavljene u svojim beauty razglednicama.

Ovogodišnje finalistice su: Katarina Mamić, Estela Perkov, Maria Rogić, Glorija Mudrovčić, Rea Rebecca Plišić, Tea Pavičić, Lara Brkić, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković, Mateja Bilješković, Helena Čatić, Iva Mijolović i Sara Siladji.

Kako je ljeto u punom jeku, finalistice su predstavljene u kupaćim kostimima, dizajnera Zorana Aragovića, koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design. Dizajner Zoran Aragović već drugu godinu uspješno suradjuje s direkcijom izbora za Miss Hrvatske, pa će tako djevojke u finalnoj večeri nositi njegovu najnoviju kolekciju.

Kostimi su u prepoznatljivom BiteMyStyle stilu, prepuni boja i uzoraka u pomalo retrostilu, a svaki je drukčiji i unikatan, baš kao što su i same natjecateljice. M.Kokaj
Možda ste propustili...

HRVATSKA MANJINSKA KOPRODUKCIJA REDATELJICE INES TANOVIĆ

BiH kandidat za oskarovsku nominaciju je “Sin”

LEGENDA BEATLESA PONOVNO SNIMA

Ringo Starr novim je singlom najavio album

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KULTURNI CENTAR “GATALINKA” VINKOVCI

Etnofrizure iz raznih država svijeta

2

SVE JE POČELO DAVNE 1939. GODINE

Batman je proslavio 80. rođendan

3

SNIMLJEN NA KRKU

Vatra ima spot “Vatra se primiče”