Osijek
UPOZNAJTE OSIJEK S LICENCIRANIM TURISTIČKIM VODIČEM

Tvrđa - vojnici, gostionice i bludnice
Objavljeno 16. kolovoza, 2019.
Svake je druge subote u mjesecu moguće upoznavati Osijek s licenciranim turističkim vodičem, u organizaciji Turističke zajednice grada Osijeka i partnerskih turističkih vodiča. Međutim, zbog golemog interesa posjetitelja za besplatnu tematsku turističku šetnju starim gradom Tvrđom 10. kolovoza, iz Turističke zajednice pozivaju sve zainteresirane građane na "reprizu" u subotu (17. kolovoza).

Tema je reprizne turističke ture "Tvrđa - vojnici, gostionice i bludnice“. I ovaj put šetnja je organizirana u večernjim satima (od 20 do 21.30 sati) zbog dva razloga: temperature zraka i temperature koju će podići tema ture.

Polazak je u 20 sati s Trga Svetog Trojstva, ispred ureda Turističke zajednice grada Osijeka na kućnom broju 5. Valja naglasiti kako tura nije prilagođena djeci i maloljetnicima. Vodič i autor ture priznati je turistički vodič Stanislav Subotić koji se i na "reprizi" ove atraktivne turističke šetnje nada jednako velikom zanimanju Osječana i njihovih gostiju.

Inače, Turistička će zajednica nastaviti organizirati turističke šetnje Osijekom sve do kraja ove godine, a raspored možete pronaći na mrežnim stranicama TZ-a. I.R.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KAKO DANE U IZOLACIJI PROVODE UMIROVLJENICI ANTE I ANTONIA STANIĆ

Iz Retfale u Donji grad: Sve lakše podnosimo uz rad na našoj hacijendi

2

LIJEPA GESTA ZANATSKE PIVOVARE

„Mali Div“ dijelit će pivski kvasac

3

I GINEKOLOZI RADE PRILAGOĐENO

Svaka trudnica uredno zbrinuta i kod svojeg ginekologa i u bolnici