TvObzor
HRT: DRUGA SEZONA SERIJE "RIVIJERA"

Mračne tajne iz prošlosti nasukavaju se na pješčanim plažama Azurne obale
Objavljeno 16. kolovoza, 2019.
Prva epizoda druge sezone na rasporedu je 15. kolovoza na prvom programu HRT-a s početkom u 23.33

Nastavak “Rivijere” počinje zbivanjima neposredno nakon eksplozivnog završetka prve sezone. Obitelj Clios prisiljena je suočiti se s tragičnom smrti jednog od svojih članova, čijom je krvi svoje ruke umrljala glavna protagonistica Georgina (Julia Stiles).

I dok se Georgina pokušava pomiriti sa svojim zločinom, tajne iz prošlosti nasukavaju se na pješčanim plažama Azurne obale, prisiljavajući ju da se uhvati u koštac sa svojim burnim djetinjstvom. Nakon što joj iznenadni i neizbježni posjet domu, u kojemu je kao dijete živjela, vrati samopouzdanje, Georgina je spremna ponovo zauzeti položaj u obitelji uz pomoć karizmatičnog saveznika, svog ujaka Jeffa (Will Arnett).

Georgina vrlo brzo upozna obitelj Eltham, englesku dinastiju, čijim se dolaskom na Azurnoj obali poveća dotok novca, ali i ozračje glamura. Gradeći odnose s njima, Georgina malo-pomalo spoznaje da su neki od samog početka bili iskreni, a drugi su se ovili velom što novih, što starih tajni koje postupno izlaze na vidjelo. Za ledi Eltham (Juliet Stevenson) na Rivijeru stižu i njezina djeca, besprijekorno dotjerana Daphne (Poppy Delevingne) i melankolični Nico (Jack Fox) te muž Raafi (Alex Lanipekun).

No ostali članovi obitelj Clios još se nisu oporavili od Constantineove smrti. Christosu (Dimitri Leonidas) prijeti potpuna propast. Adriana (Roxanne Duran) prepušta se opasnoj vezi, a Irina uporno traga za nestalim sinom Adamom. Na Rivijeri nikad nije bilo burnije. Georgina je rastrgana između prošlosti i sadašnjosti pa se nameće pitanje može li uopće doploviti do sigurne luke ili će ipak izgubiti svoje mjesto u svijetu čije konce drži u rukama.

Autor serijala je Neil Jordan, a u serijalu glume: Julia Stiles (Georgina Marjorie Clios), Lena Olin (Irina Atman), Dimitri Leonidas (Christos Clios), Roxane Duran (Adriana Clios), Igal Naor (Jakob Negrescu), Juliet Stevenson (ledi Cassandra Eltham), Poppy Delevingne (Daphne Al-Qada), Jack Fox (Nico Eltham), Alex Lanipekun (Raafi) i Will Arnett (Jeff Carter).

Prva epizoda druge sezone na rasporedu je 15. kolovoza na prvom programu HRT-a s početkom u 23.33. (N.K.)
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike