Tehno
MOBITELI

Predstavljen Samsung Galaxy Note10
Objavljeno 16. kolovoza, 2019.
Galaxy Note korisnici ne cijene samo kao njegov sofisticiran izgled, nego i iskustvo koje nudi tijekom korištenja. Svaki je element Galaxy Note10 uređaja dizajniran na način da se korisnici mogu u potpunosti posvetiti svojim idejama, projektima i sadržajima. Galaxy Note prvi je put dostupan u dvije veličine, pa korisnici mogu odabrati onu koja im bolje odgovara. Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, dok Galaxy Note10+ i Galaxy Note10+ 5G imaju najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni Cinematic Infinity zaslon.


Zaslon Note10 uređaja najbolji je Samsungov zaslon od ruba do ruba, osmišljen kako bi korisnici neometano uronili u omiljene TV serije, filmove i igre te imali besprijekoran doživljaj gledanja i stvaranja sadržaja. Osim toga, Cinematic Infinity zaslon od ruba do ruba gotovo da je bez okvira, dok je unutarnji zaslon za prednju kameru malen i centriran kako bi osigurao vrhunski dizajn. Ovaj nagrađivani Dynamic AMOLED zaslon s HDR10+ certifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova donosi svjetlije fotografije i videozapise nego kod ostalih Note uređaja, a odlikuje se širokim rasponom boja. Zaslon Galaxy Note10 uređaja potvrdio je i UL zbog njegove 98 % ujednačenosti boja i svjetline te prozirnosti otvora kamere od čak 92 %. Također, za ugodnije gledanje značajka Eye Comfort smanjuje plavu svjetlost bez utjecaja na kvalitetu boje.


Galaxy Note10 ima inovativnu tehnologiju, poboljšane mogućnosti i snažne značajke koje su spojene kako bi korisnicima pružili maksimalnu slobodu i produktivnost u radu. Također, ovaj pametni telefon donosi i brojne prednosti S Pen olovke, pa korisnici uoči sastanka mogu dovršiti bitne aktivnosti - pretvoriti bilješke s papira u digitalni tekst, prilagoditi njihovu veličinu i promijeniti format dokumenta, primjerice, u Microsoft Word.M.R.
Galaxy Note10 sadrži najsuvremenije alate za snimanje zadivljujućih videozapisa i fotografija
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike