Regija
RAZRJEŠENJA I IMENOVANJA SVEĆENIKA

Vlč. Tašić ide u Crnac, vlč. Kranjčić u Sopje
Objavljeno 14. kolovoza, 2019.
POŽEGA

Biskup msgr. Antun Škvorčević izdao je dekrete o razrješenjima i imenovanjima svećenika u Požeškoj biskupiji.

rRoko Ivanović razriješen je službe upravitelja Župe sv. Ivana Krstitelja u Crncu te imenovan upraviteljem Župe sv. Franje Asiškoga u Lipiku, upraviteljem Župe sv. Jurja Mučenika u Čagliću i dušobrižnikom u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Lipiku. Na njegovo mjesto upravitelja Župe sv. Ivana Krstitelja u Crncu dolazi Augustin Tašić, koji je razriješen službe upravitelja Župe sv. Marije Magdalene u Sopju. Na mjesto župnika u Sopje dolazi Oliver Kranjčić, koji je razriješen službe upravitelja Župe sv. Marije Magdalene u Donjoj Obriježi i službe pastoralnog suradnika u Župi Uznesenja BDM u Pakracu.

Fra Rozo Brkić razriješen je službe dušobrižnika u Općoj bolnici Virovitica, a na to mjesto ide Valent Furjan.

Mario Voronjecki razriješen je službe ravnatelja Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici, a nova ravnateljica je Marijana Novak Stanić.

Ljubiša Krmar imenovan je duhovnikom u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici i Katoličkoj osnovnoj školi u Virovitici. Mladomisnik Matej Filipović iz Sopja imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Terezije Avilske u Požegi. P.Ž.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZA MLADE OBITELJI

Tko bi želio kuću, dobije 10.000 kuna

2

ROBERT JANKOVICS SABORSKI ZASTUPNIK MAĐARSKE NACIONALNE MANJINE

Najveći je problem preslab “baranjski lobi” u Zagrebu

3

PREMALO PARKIRALIŠTA UCENTRU VUKOVARA

Kapitalni će projekti "progutati" parkinge?