Regija
BLAGDAN VELIKE GOSPE I DAN OPĆINE NOVA BUKOVICA

Općinska priznanja uručena Petroviću, Meteru i Nikoliću
Objavljeno 13. kolovoza, 2019.
NOVA BUKOVICA

Nakon što su maratonci Glasnici istine okončali memorijalnu utrku, tijekom obilježavanja blagdana Uznesenja Blažene Djevice Marije i Dana općine Nova Bukovica položeni su vijenci i upaljeni lampioni kod spomenika poginulim braniteljima. Načelnik Tomislav Bračun je predsjednici DVD-a Nova Bukovica – Brezik Maji Kiš uručio ključeve navalnog vatrogasnog vozila vrijednog 345.000 kuna. Molitvu za branitelje predvodio je i vozilo blagoslovio župnik vlč. Mario Matijević.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća načelnik Bračun podnio je izvješće o realiziranim i planiranim projektima. Tako je spomenuto postavljanje kanalizacije u Vinogradskoj ulici i sanacija ceste u Ulici Vitodraga Maračića, uređenje nogostupa u Miljevcima, asfaltiranje ceste u Gornjem Viljevu te gradnja nogostupa u Zagrebačkoj ulici u Novoj Bukovici.

Izrađena je projektna dokumentacija za vrtić, a u planu je i nominacija gradnje vrtića iz EU fondova. U planu su sanacije mjesnih domova, dovršenje nogostupa u Zagrebačkoj te gradnja dijela nogostupa u Kolodvorskoj, sanacija i dogradnja ceste u Vinogradskoj...

Priznanja za doprinos razvoju i ugledu Općine primili su predsjednik Malonogometnog kluba Apokalipsa Dražen Petrović, predsjednik Udruge branitelja liječenih od PTSP-a Nova Bukovica Darko Meter te predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić. P.Ž.
Možda ste propustili...

OŠ ANTE STARČEVIĆA NABAVILA KOMBI

Dostavljat će obroke u 4 područne škole

PODUZETNIČKI INKUBATOR VINKOVCI

Slavonija jaka po ICT tvrtkama

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KVAROVI SVE ČEŠĆI

Veći dio gradskog vodovoda stariji od četrdeset godina

2

NJEMAČKI PRODUCENTI SNIMILI REPORTAŽU O DONJEM MIHOLJCU

Za goste grofovski gulaš prema receptu iz 1901. i kruh s vrganjima i panjevčicama

3

2.VINKOVAČKI FESTIVAL ŠUNKE, VINA, RAKIJE I KULENA

Otočanka Josipa Spajić odličnim
kulenom do titule šampiona