Ekonomija
DESET GODINA UNATRAG

Radnicima Cluba Adriatic isplaćena razlika plaće
Objavljeno 14. kolovoza, 2019.
Svim radnicima Cluba Adriatic u ponedjeljak su isplaćeni i preostali iznosi razlike plaće za proteklo desetogodišnje razdoblje, a riječ je o 119 zaposlenika kojima je ukupno isplaćeno oko 20 milijuna kuna, izvijestili su iz Cluba Adriatic koji je od kraja prošle godine u vlasništvu crikveničkog Jadrana.

U priopćenju iz te kompanije navodi se kako je riječ o razlici plaća od 1. svibnja 2008., do kraja prošle godine. To je, dodaje se, rezultat sklopljenih sporazuma Uprave Cluba Adriatic sa Sindikatom turizma i usluga Hrvatske i Sindikatom Istre, Kvarnera i Dalmacije, kao i nagodbom s radnicima.

Predsjednik Uprave Cluba Adriatic Goran Fabris proljetos je krenuo u rješavanje tog pitanja, ali problemi s kompletiranjem dokumentacije i usklađivanje s poreznim i drugim zakonskim propisima odužili su završetak izračuna razlike u plaćama. "Drago mi je da smo imali razumijevanje svih zaposlenika i sindikalnih predstavnika u Clubu Adriatic za konačno ispravljanje ovih dugova prošlosti", ističe u priopćenju Fabris.H
Možda ste propustili...

POLJSKA PRIPREMA POLA MILIJARDE EURA

Kompenzacija za niže cijene žitarica

NA KOCKI IM JE KONKURENTNOST I RAST

Europske banke zahtijevaju status strateškog sektora

PROGNOZE TRANSFORMACIJA KRIZE SE NIŽU JEDNA ZA DRUGOM I NE NAZIRE IM SE KRAJ

Zašto će se neke tvrtke u idućih šest godina ili spasiti ili uništiti?

Najčitanije iz rubrike