Osijek
OBNAVLJANJE MREŽE HEP TOPLINARSTVA U STEPINČEVOJ

Zbog radova nakratko bez struje
Objavljeno 13. kolovoza, 2019.
Radovi na obnovi toplovoda u Stepinčevoj ulici, na dijelu od Europske avenije prema sjeveru, prije nekoliko dana nakratko su prekinuti, nakon što su radnici izvođača radova, tvrtke Utvrda d.o.o. iz Višnjevca, slučajno presjekli strujni kabel. Prema tvrdnjama našeg čitatelja, stanovnika Stepičeve, struje je nestalo samo u nekim utičnicama u njegovu i susjednim stanovima, zbog čega nije mogao odmah primijetiti da mu ne radi hladnjak. Zahvaćen je bio i kabel za internet, zbog čega su, doznajemo, bez internetske veze ostali i neki odvjetnički uredi. Srećom, djelatnici HEP-a kvar su brzo otklonili te nije bilo većih neugodnosti.

Ovaj mali incident potvrdili su nam i iz spomenute tvrtke, dodavši da je kvar odmah otklonjen.

- Pod zemljom je veliki broj instalacija i gotovo je nemoguće prilikom ovakvih radova ne zakačiti neku od njih. Istina je da smo oštetili kabel, međutim, kvar je brzo otklonjen. Trenutno radimo i u Radićevoj ulici kod kolodvora, gdje su instalacije postavljane odmah ispod betona, kako je tko htio, stoga je jako teško kopati a da ih se pritom ne zahvati - rekao nam je Mirko Ivković iz tvrtke Utvrda.

Do početka sezone grijanja ukupno će biti obnovljeno 1300 metara toplovoda na lokacijama u Radićevoj, Stepinčevoj, Zagrebačkoj, Strossmayerovoj i Šamačkoj ulici, Gornjodravskoj obali i Blok-centru II, a na Gajevu trgu, kod Ekonomskog fakulteta, radovi su nedavno završili. I.A.
Možda ste propustili...

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike