Regija
RADIONICE

Nastavak Ljeta u tehnici
Objavljeno 11. kolovoza, 2019.
LADIMIREVCI/BISTRINCI

Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće, u suradnji sa županijskim ZTK-om, provela je projekt Mala škola 3D modeliranja i printanja. To je jednodnevna edukacija na kojoj su učenici naučili osnove 3D modeliranja.

Radionice su održane u SOS Dječjem selu Ladimirevci, gdje je sudjelovalo 22 djeteta i u Društvenom domu za potrebe romske zajednice u Bistrincima, gdje se okupilo 25 djece. Voditelji 3D modeliranja bili su Hrvoje Kereta (Voditelj županijskog Centra tehničke kulture) i Ida Đurkić, uz pomoć Ivane Francuz.

Paralelno s radionicom 3D modeliranja Fotoklub Valpovo održao je radionicu digitalne fotografije za najmlađe članove romske zajednice. Voditelji fotoradionice bili su Dragan Francuz i Goran Dojkić, dopredsjednik FK-a Valpovo.

Na ovogodišnjem ‘‘Ljetu u tehnici‘‘ ukupno je sudjelovalo 138 polaznika u sedam radionica, a o njima se brinulo deset mentora i voditelja. Svaka radionica trajala je više od tri sata (četiri školska sata). Većina djece, koja su prvi put sudjelovala na radionicama ZTK-a, izrazila su želju uključivanja u aktivnosti i početkom školske godine. L.A.
138

polaznika sudjelovalo je u ovogodišnjim radionicama za djecu
Možda ste propustili...

MEĐU TRISTO DAROVITIH OSNOVACA

SKIG-ovci na zatvaranju Novigradskog proljeća

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

Najčitanije iz rubrike