Sport
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH - STOLNI TENIS

Opatovčani Norman Pap i Ivan Lovrić odličnom igrom do zlata u Splitu
Objavljeno 10. kolovoza, 2019.

SPLIT- Uzbudljivim susretima u stolnom tenisu  u muškoj i ženskoj kategoriji mlađi kadeti (2007. i mlađi), kadeti (2004. i mlađi), te juniori (2001. i mlađi) kraju je privedena državna završnica Plazma Sportskih igara mladih koja se održavala u Splitu od 29.srpnja do 10.kolovoza.

U kategoriji djevojčica 2007. i mlađe prvo mjesto osvojila je Bruna Gučin  iz Donje Stubice, druga je bila Gracija Kačavenda iz Oroslavja, dok su treća mjesta podijelile Nela Kovačić iz Kotoribe te Hana Čmelak iz  Donjeg Miholjca.U muškoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Norman Pap iz Opatovca, drugo mjesto osvojio je  Luka Tepeš iz Dugog Sela, dok su treća mjesta podijelili  Ivor Colev iz Čakovca i Dominik Majstorović iz Nuštra.

U muškoj kategoriji 2004. i mlađi  prvo mjesto osvojio je Moreno Stanišić iz Stubičkih Toplica, drugo Darijo Bistrović iz Opatovca, dok  su treća mjesta podijelili David Andabak (Vinkovci) i Enio Funes iz Nove Gradiške. U ženskoj kategorji 2004. i mlađe prvo mjesto osvojila je  Bruna Borovec iz Varaždina, druga je bila  Rea Ban iz Bjelovara, dok su treća mjesta podijelile Lorena Perendić  (Oroslavje) i Tia Grgin (Kaštela).

U kategorij muških 2001. i mlađi prvo mjesto osvojio je Ivan Lovrić iz Opatovca, drugi je bio Tian Smolčić (Sisak), dok su treća mjesta podijelili Andi Smolčić (Sisak) i Marin Šimunović iz Nuštra. U ženskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je  Ana Novak iz Čakovca, druga je bila Jana Kovačević  iz Svete Nedelje, dok su treća mjesta podijelile  Ema Čmelak  iz Donjeg Miholjca i  Hana Kroužil iz Daruvara.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike