Osijek
ZAMJENICA GRADONAČELNIKA PRIMILA MOTORISTE IZ SLOVENIJE

Gamoš: Bajkeri su frajeri velika srca
Objavljeno 9. kolovoza, 2019.
Članove motorističke udruge Harley Davidson Lipa Chapter Slovenija koji su pristigli na tradicionalno međunarodno vikend okupljanje bajkera u Batini, u pratnji njihovih domaćina, predstavnika 5. podružnice Istočna Hrvatska Moto kluba Veterani Croatia, primila je u petak prijepodne zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš. Harley Davidson Lipa Chapter humanitarna je udruga čija slovenska podružnica broji 108 članova, od kojih se njih desetero odlučilo na putovanje u sklopu kojeg su posjetili i naš grad.

- Osmi put dolazimo na motorijadu u Baranji, na koju se uvijek rado vraćamo. Jučer smo posjetili Baranju, a danas ćemo ići u Vukovar i na Ovčaru gdje ćemo zapaliti svijeće, pa ćemo napraviti krug preko Vinkovaca do Bogdanovaca, a sutra nam je u planu obići Aljmaš - rekao je član slovenske podružnice ove motorističke udruge Ivan Krizmanić, rođeni Osječanin koji od 1973. godine živi u Sloveniji.

U sklopu posjeta Osijeku bajkeri će KBC-u donirati dva televizora.

- Iako na prvi pogled ostavljaju dojam opasnih frajera, bajkeri su frajeri velikog srca, dobri ljudi koji u svakoj prilici pomažu onima kojima je to najpotrebnije. Stoga mi je iznimna čast i zadovoljstvo ugostiti naše prijatelje iz Slovenije i podijeliti iskustva. Nakon susreta i razgovora s njima vidimo da je najveći dio njihovog djelovanja i bajkerskog života upravo humanitarnog karaktera - kazala je Gamoš. D. Miklić
Možda ste propustili...

PROJEKT “GET CONNECTED” VOLONTERSKOG CENTRA OSIJEK

O utjecaju volontiranja na europske vrijednosti

ZA VIKEND OSTALI BEZ ŠARANA

Kraća nestašica zbog fišijada

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

UČESTALE KRAĐE U TRGOVINAMA DOVODE DO APSURDNIH SITUACIJA

Kad sam nedotjerana, na kulen mi zalijepe alarm

2

GRAĐANI PORUČUJU UNIKOM-U:

Fontane bi trebale biti ukras, a ne ruglo, kao ove u centru!

3

KADA UREĐENJE PROSTORA KOD SPEEDWAYA?

Došen: Mjesec dana nismo dobili odgovor iz Grada!

oglas