Mozaik
U KINIMA CINESTAR U LISTOPADU

Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca
Objavljeno 10. kolovoza, 2019.
Kako bi na veličanstven način proslavili 20. godišnjicu nastupa održanog 1999., Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca ponovo su zajedno 9. listopada. Jedan od najpopularnijih bendova svih vremena dolazi na velika platna početkom listopada, kada ćete imati priliku vidjeti nastup zajedno sa Simfonijskim orkestrom San Francisca, pod nazivom S&M2. Originalne koncerte S&M Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca izveli su pod ravnanjem Michaela Kamena u proljeće 1999. u Berkeley Community Theatre. Koncert koji ćete gledati 9. listopada uključuje izvedbe originalnih aranžmana, koje će sada prvi put izvesti uživo nakon 20 godina, a na repertoaru su i nove pjesme, za čije je aranžmane zadužen Bruce Coughlin.

U projekt je uključen i legendardni dirigent Simfonijskog orkestra, Michael Tilson Thomas, kojem je ovo i posljednja sezona na poziciji glazbenog direktora orkestra. Prva suradnja dvaju legendi San Francisca, Metallice i Simfonijskog orkestra, prije dva desetljeća, bila je nevjerojatan trenutak u glazbenoj povijesti, a album S&M nagrađen je Grammyjem.

Ponovnom suradnjom ove su se godine okupili kako bi odali posebnu čast legendarnoj suradnji, a fanovi diljem svijeta zahvaljujući Trafalgar Releasingu na taj način u kinima dobivaju priliku koja se doista ne propušta.

Ulaznice za ovu ekskluzivnu svjetsku kinoprojekciju, koja nema reprizu, već su u prodaji na www.metallica.film. U filmu ćete doživjeti originalne aranžmane iz prvog izdanja, ali i mnoge nove pjesme, izdane u posljednjih 20 godina.
T.Kvorka
Možda ste propustili...

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC MARTIN SAGNER

Otišel je Dudek iz Gruntovčana

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MISS HRVATSKE NOSI DRUŠTVENO ODGOVORNU NOTU

Katarina Mamić je vlastitim primjerom naglasila važnost gospodarenja otpadom

2

NOVI FILM MARKA ŠKOPA NA ZAGREB FILM FESTIVALU

“Nek bude svjetlost” je o stvarnosti slovačkog, ali i hrvatskog društva

3

ZARADIO VIŠE OD 950 MILIJUNA DOLARA DILJEM SVIJETA

"Joker" najprofitabilniji film utemeljen na stripu