Mozaik
U KINIMA CINESTAR U LISTOPADU

Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca
Objavljeno 10. kolovoza, 2019.
Kako bi na veličanstven način proslavili 20. godišnjicu nastupa održanog 1999., Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca ponovo su zajedno 9. listopada. Jedan od najpopularnijih bendova svih vremena dolazi na velika platna početkom listopada, kada ćete imati priliku vidjeti nastup zajedno sa Simfonijskim orkestrom San Francisca, pod nazivom S&M2. Originalne koncerte S&M Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca izveli su pod ravnanjem Michaela Kamena u proljeće 1999. u Berkeley Community Theatre. Koncert koji ćete gledati 9. listopada uključuje izvedbe originalnih aranžmana, koje će sada prvi put izvesti uživo nakon 20 godina, a na repertoaru su i nove pjesme, za čije je aranžmane zadužen Bruce Coughlin.

U projekt je uključen i legendardni dirigent Simfonijskog orkestra, Michael Tilson Thomas, kojem je ovo i posljednja sezona na poziciji glazbenog direktora orkestra. Prva suradnja dvaju legendi San Francisca, Metallice i Simfonijskog orkestra, prije dva desetljeća, bila je nevjerojatan trenutak u glazbenoj povijesti, a album S&M nagrađen je Grammyjem.

Ponovnom suradnjom ove su se godine okupili kako bi odali posebnu čast legendarnoj suradnji, a fanovi diljem svijeta zahvaljujući Trafalgar Releasingu na taj način u kinima dobivaju priliku koja se doista ne propušta.

Ulaznice za ovu ekskluzivnu svjetsku kinoprojekciju, koja nema reprizu, već su u prodaji na www.metallica.film. U filmu ćete doživjeti originalne aranžmane iz prvog izdanja, ali i mnoge nove pjesme, izdane u posljednjih 20 godina.
T.Kvorka
Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike