TvObzor
KRUDER & DORFMEISTER KONAČNO U ZAGREBU

Europska turneja kojom se obilježava 25 godina nastupanja austrijskog glazbenog dvojca
Objavljeno 9. kolovoza, 2019.
U Laubu dolaze u pratnji tima vizualnih umjetnika lichterloh, s kojima će nas povesti na četverosatnu audiovizualnu vožnju

Nakon spektakularnog nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila prošlog ljeta Kruder & Dorfmeister u sklopu europske turneje, na kojoj nižu rasprodane dvorane, 19. listopada nastupaju u zagrebačkoj Laubi.

U Laubu dolaze u pratnji tima vizualnih umjetnika lichterloh, s kojima će nas povesti na četverosatnu audiovizualnu vožnju. Nastup u Zagrebu dio je europske turneje kojom se obilježava 25 godina nastupanja tog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca, koji će izvesti neke od svojih najvećih hitova, poput “High Noon”, “Black Baby”, “In Deep Shit”,“Trans Fatty Acid” i mnoge druge.

Toplo, duboko i eklektično s primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Remiksirali su velikane kao što su Depeche Mode, Madonna, Roni Size, Gotan Project. Kompilacijski album “DJ-Kicks” za label K7 označio je prekretnicu za K&D; od heroja undergrounda postali su kritički hvaljeni i medijski eksponirani producenti i DJ-evi, s bazom obožavatelja koja se iz Europe proširila na cijeli svijet. Sljedeća kompilacija “K&D Sessions” postala je globalni bestseler, s više od milijun prodanih primjeraka, a danas se smatra jednim od albuma koji je definirao zvuk devedesetih godina prošlog stoljeća.

Ograničeni broj early bird ulaznica je rasprodan, do 1. rujna u prodaji su ulaznice po cijeni od 160 kuna, od 1. rujna do 1. listopada cijena ulaznice iznosit će 200 kuna, a nakon 1. listopada 240 kuna. Ulaznice se mogu naći u sistemima i na prodajnim mjestima Entrio. (N.K.)
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CATE BLANCHETT

Dvostruka oskarovka koja je u glumi završila slučajno

2

INTERVJU: TIN OSTREŠ /PSIHOMODO POP, T.O./

Puštam stvari da idu svojim tokom, nema forsiranja

3

NAKON VELIKE TRAGEDIJE ZDRAVKO ŠKENDER VRAĆA SE NA SCENU

Glazba me vodi na neka ljepša mjesta