Regija
NOVA MANIFESTACIJA

Ove godine prvi put se održava “Ljeto u Viljevu”
Objavljeno 8. kolovoza, 2019.
VILJEVO

Ljeto u Viljevu nova je ljetna manifestacija Općine Viljevo i udruga iz područja sporta i kulture koja se prvi put održava od 4. do 18. kolovoza. Općina Viljevo u suradnji s nogometnim klubovima iz Kapelne, Ivanova i Viljeva te KUD-a Đeram Viljevo pripremila je kulturno-sportski i zabavni program. Nakon nogometnog turnira u Kapelni održanog prošlog vikenda na kojem su sudjelovali NK Kapelna, NK Ivanovo, NK Krčevina iz Čađavačkog Luga i NK Viljevo, program Ljeto u Viljevu nastavlja se u četvrtak, 15. kolovoza, kada će se obilježiti 25. godina djelovanja NK Ivanovo. Bit će održan nogometni turnir s početkom u 15 sati, a snage će odmjeriti NK Ivanovo, NK Kapelna, NK Mladost iz Čađavice i NK Viljevo.

U petak, 16. kolovoza bit će obilježena 70. obljetnica NK Viljevo, u sklopu koje će se u 17 sati odigrati prijateljska utakmica između NK Viljevo i NK Vihor iz Jelisavca. U 19 sati održat će se svečana sjednica u povodu proslave 70. godišnjice kluba, a u večernjim satima očekuje se nasup TS Libero.

U subotu, 17. kolovoza na rasporedu je 2. Čobanijada – natjecanje u kuhanju slavonskog čobanca. Čobanijada će započeti u 16 sati, a održat će se na sportskim terenima NK Viljevo. Za zabavu u večernjim satim pobrinut će se TS Garavi.

Manifestacija Ljeto u Viljevu završava u nedjelju, 18. kolovoza, 12. smotrom folklora "Od konoplje i lana vreća tkana" koju organizira KUD Đeram Viljevo, a počinje u 18 sati na sportskim terenima u Viljevu. Uz domaćine, viljevački KUD Đeram, sudjeluju KUD Biseri Slavonije iz Beničanaca, KUD Čačinci, KUD Zdenac iz Zdenaca, Zavičajni klub Žeravac iz Slavonskog Broda i KUD Bosiljak iz Dervente.

Nakon uživanja u folklornom programu, posjetitelje će zabavljati Posegana band. S.Fridl
Možda ste propustili...

DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE OD 15. DO 28. STUDENOGA

Tradicijska jela ponudit će oko 110 ugostitelja iz 13 županija

DELEGACIJA OŠ VALPOVO NA SICILIJI

Uključili se u Erasmus+ projekt o geoparkovima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana