Dome slatki dome
NOVA KOLEKCIJA

Za mlade u pokretu
Objavljeno 8. kolovoza, 2019.
OMBYTE je ograničena kolekcija, serija proizvoda dizajniranih da budu praktični i korisni za sve one koji se trebaju spakirati i raspakirati. Kolekcija je rezultat suradnje tvrtke IKEA i troje mladih dizajnera - Erika Thomassona, Philippa Süssmanna i Ide Pettersson Preutz, uz potporu Jamesa Futchera i Matsa Nilssona, kreativnih voditelja te kolekcije. Selidba je uvijek prepuna pakiranja, izrade beskrajnih popisa za provjeru i praćenja svih naših stvari, ali kamo god te život odveo, kolekcija OMBYTE bit će tu kako bi seljenje bilo bar malo lakše, manje stresno i zabavnije. Kako bi sve bilo jednostavnije, kolekcija uključuje četiri vrste kutija i sve potrebne dodatke, kojima se možeš koristiti pri selidbi, ali i kada se smjestiš.


"U kolekciji OMBYTE su proizvodi kojima se možete seliti, ali i pokazati svoj identitet i iskoristiti ih u svojem domu kako biste pokazali tko ste", kaže James Futcher.


"Znamo da seljenje nije jednostavno. Bilo da seliš samo unutar kuće, bilo preko ulice ili preko cijelog grada, kolekcijom OMBYTE željeli smo taj posao učiniti praktičnim, ali i zabavnim - dodavanjem boja i uzoraka predmetima koji nam ga mogu olakšati", izjavio je Mats Nilsson.J.Kn.
Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike