Mozaik
19 GODINA NAKON KRAJA “BEVERLY HILLSA 90210”

Danas kreće nova serija “BH90210” o glumcima iz originalne serije iz 1990.-tih
Objavljeno 7. kolovoza, 2019.

Uz ovu seriju smo odrastali u 1990-ima, a od danas, 7. kolovoza dolazi ponovno na male ekrane, točnije na televiziju FOX. Riječ je o američkoj seriji "Beverly Hills 90210", odnosno njezinoj novoj inačici pod nazivom "BH90210". Izvorna serija počela se snimati 1990. godine i imala je golem uspjeh. Ova nova verzija imat će brojnu staru glumačku postavu, a originalna radnja bit će izmijenjena. Od starih glumaca u novoj verziji glumit će Jennie Garth (Kelly), Torri Spelling (Donna), Brian Austin Green (David) te Gabriela Carteris (Andrea) te Shannen Doherty (Brenda). Glumac Luke Perry koji je glumio Dylana, podsjetimo, preminuo je prošle godine od moždanog udara.

- Pratit ćemo priču svih tih likova, koji su deset godina živjeli život svojih likova. Saznat ćemo i zbog čega su se ponovo okupili - rekla je kratko Jennie Garth za "Entertainment Weekly".

Kako su tvorci serije službeno objavili u priopćenju za medije, snimljeno je šest epizoda, a radnja će uključivati originalnu postavu koja će glumiti "pretjeranu verziju sebe", odnosno odvijat će se nakon što glumci odluče da je vrijeme za ponovno okupljanje. Kako će se snaći stari prijatelji i stare ljubavi, koliko su se promijenili u ovih 19 godina, koliko je prošlo od emitiranja posljednje epizode, doznat ćemo u novim epizodama, koje mnogi fanovi originala nestrpljivo iščekuju.

- Serija "Beverly Hills, 90210" ostavila je neizbrisiv trag na pop-kulturu i cijelu generaciju. Njezina moćna ostavština važan je dio genetike naše TV mreže: hrabre priče koje se ne pričaju nigdje drugdje i likovi veći od života. Počašćeni smo što ćemo na male ekrane vratiti originalnu postavu - rekao je prije nekoliko mjeseci predsjednik Fox Entertainmenta Michael Thorn.

Iako se serija dosta mijenjala od svog početka 1990. pa do kraja u svibnju 2000. godine, Spelling, Green, Garth i Ziering bili su prisutni cijelo to razdoblje, a u novoj seriji su i izvršni producenti.

Ono što pomalo zbunjuje je koncept serije: originalna glumačka postava serije glumi glumce koji su se ponovno okupili, ali ne u formi realityja, nego sličnije seriji "Episodes" s Mattom LeBlancom.

- Ja na to gledam kao da tumačimo likove koji imaju ista imena kao mi, a pri stvaranju tih likova koristimo percepciju publike i ono što oni misle da znaju o nama - objasnila je Jennie Garth, koja se s Tori Spelling dosjetila ovog formata. T.Kvorka
Originalna glumačka postava serije glumi glumce koji su se ponovno okupili, ali ne u formi realityja
Možda ste propustili...

SLUŽBENA TOP-LISTA SINGLOVA

Mijin album ponovno je na samome vrhu

“VATRENE VJEŽBE PETKOM” JANE FONDE

Na prosvjedu uhićeni Phoenix, Sheen, Klein

FUTURE SCOPE NA VELESAJMU

Fatboy Slim ovog ožujka u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GORAN VINČIĆ STAND-UP KOMIČAR IZ MIRKOVACA NASTUPIO U OTOKU

Najmanje me inspirira politika, ona je sama otišla u komediju

2

BIT ĆE IM DODIJELJENA U TVORNICI KULTURE 30. SIJEČNJA

Dobitnici nezavisne nagrade Rock&Off za životno djelo ove su godine KUD Idijoti

3

VEČER TAMBURAŠKOG MILOZVUČJA 2020.

Bošnjaci pokazali kako su
srce tamburaške glazbe